Nouă concurenți au rămas pe "Insula de 1 milion”; Marea Finală a reality show-ului, pe 15 iunie

Nouă concurenți au rămas pe
Nouă concurenți au rămas pe "Insula de 1 milion”; Marea Finală a reality show-ului, pe 15 iunie

Szilard a fost omul cel mai important de pe insulă în ambele ediții din acest weekend

Emoțiile au ajuns la cel mai înalt nivel, strategiile sunt date peste cap și toți concurenții luptă cu toată forța pentru a ajunge în Marea Finală la "Insula de 1 milion", ce va putea fi urmărită pe 15 iunie, de la 21:00, la Kanal D. Au mai rămas nouă temerari pe insula din Dominicană, cei care au reușit să depășească foamea, lipsurile și să lupte pentru a-și vedea visul împlinit.

Georgiana, Denis, Nicoleta și Vikingu au părăsit competiția în acest weekend după ce au luptat până la ultima resursă de energie.

Szilard a făcut jocurile sâmbătă și duminică și a devenit cel mai puternic și bogat om de pe insulă chiar de ziua lui. Sâmbătă, strategia lui Szilard de a adună cât mai multe brățări a fost una câștigătoare.

El a decis să între în luptă alături de Georgiana, Denis și Liviu și a reușit să câștige prima proba, una foarte dificilă care le-a testat celor patru concurenți echilibrul, rapiditatea și îndemânarea.

"Am dat maximum din mine, am tras cât am putut, am folosi tehnicile cele mai potrivite, cele mai la îndemână care mi-au venit atunci pe moment. Nu obișnuiesc să mă uit în stânga, dreapta, la ce fac participanții, dar de data asta trebuie să recunosc că fără să vreau, cu privirea periferică, o vedeam pe Georgiana lângă mine.

Aș putea spune că m-am simțit că o pradă vânată", a declarat Szilard la sfârșitul primei probe din ediția de sâmbătă seară.

Runda decisivă de sâmbătă a fost câștigată de Liviu, cel care a reușit să prindă cele 10 tarantule să străbată cu ele în mâna traseul și să le pună într-un borcan. Georgiana a pierdut la mustață și, împreună cu Denis, au părăsit competiția "Insula de 1 milion".

"Adevărul este că am slăbit mult, am pierdut din puterea fizică, însă nu și din voință...Astăzi a fost ziua mea, a fost norocul meu", a spus Liviu, câștigătorul rundei decisive de sâmbătă.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Szilard a primit un cadou excepțional cu ocazia zilei sale de naștere; brățara de aur.

Cosmin Cernat a făcut anunțul care l-a impresionat pe cel mai bogat om de pe insula în seară dinaintea împlinirii vârstei de 44 de ani.

"Pentru prima dată pe insula de 1 milion avem o brățară care valorează 200.000", a spus prezentatorul show-ului. Szilard a devenit cel mai bogat om de pe insula din Dominicană, având la mâna brățări valorând 260.000 de lei.

În ediția de duminică, tot Szilard a fost cel care a decis soarta concurenților la Insula de 1 milion. De ziua sa, luptătorul a decis să se odihnească și să trimită în lupta concurenții cu cele mai puține brățări. Jaguaru, Vikingu, Nicoleta și Argentina au fost cei care au luptat. Cel care a reușit să câștige prima proba a fost Jaguaru.

"Am intrat pe ultima sută de metri și trebuie să fim puțin mai concentrați, să ne focusăm, să ne calculăm fiecare pas, fiecare mișcare că să ajungem cât mai departe", a declarat emoționat Jaguaru la finalul probei.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Vikingu, Nicoleta și Argentina au intrat în rundă decisivă. Cei trei concurenți au reușit să își mențină echilibrul stând cu picioarele pe stinghii de lemn, însă cea care a reușit să reziste cel mai mult în echilibru suspendată pe o bucățică de lemn de doar 1 cm lățime a fost Argentina.

" M-am rugat la Dumnezeu să mă țină pe palmele Lui, să fiu mai ușoară, pentru că la un moment dat simțeam cum mă taie în talpă acel suport foarte, foarte subțire", a declarat Argentina la finalul probei, fericită că a rămas în continuare în competiție. Nicoleta și Vikingu și-au luat rămas bun de la colegii lor cu lacrimi în ochi. Ei i-au încurajat să reziste și să dea tot ce au mai bun pentru a ajunge în Marea Finală și a-și vedea visul pentru care s-au aventurat în această competiție împlinit.

Pentru Szilard weekendul trecut va fi unul de neuitat. A devenit cel mai bogat om de pe insula, a fost cel care a decis jocurile și a dorit să își sărbătorească împlinirea a 44 de ani într-un mod inedit.

" Mi-aș dori și mi-ar face plăcere să stăm la un foc de tabăra, să radem, să vorbim... Va spun sincer de foarte, foarte mult timp ziua mea nu a însemnat foarte mult pentru mine...Foarte mulți ani pentru mine ziua mea nu a însemnat nimic. Chiar mi-ar face plăcere să stăm, să punem un lemn pe foc, să savurăm momentul", le-a mărturisit Szilard colegilor săi.

Flori a reușit să "încropească" un tort și, împreună cu cei rămăși în Dominicană i-au cântat "La mulți ani" și l-au sărbătorit pe concurent pe malul mării, la apus acompaniați de muzica valurilor.

"Mă bucur enorm că s-au gândit la mine. Eu am uitat să mă gândesc la mine în ultimii ani...Umanitatea este cel mai bun cuvânt prin care pot să descriu aceste fapte, acest miracol care s-au întâmplat aici, în aceste momente, cu cu mine", spus Szilard emoționat.

Două fete și șapte băieți au mai rămas în competiție iar cel care va face jocurile sâmbătă viitoare este tot Szilard. Pe cine va trimite la lupta și cine va ajunge cu un pas mai aproape de Marea Finală, vedeți sâmbătă, de la ora 21.00, într-un nou episod "Insula de 1 milion", difuzat la Kanal D.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies