Tudor Chirilă, despre motivul pentru care trupa „Vama Veche” s-a destrămat. „Și eu sunt conștient că am făcut greșeli.”

Tudor Chirilă, despre motivul pentru care trupa „Vama Veche” s-a destrămat. „Și eu sunt conștient că am făcut greșeli.”
Tudor Chirilă, despre motivul pentru care trupa „Vama Veche” s-a destrămat. „Și eu sunt conștient că am făcut greșeli.”

Tudor Chirilă a vorbit despre motivul pentru care trupa „Vama Veche” a ajuns să se destrame.

Tudor Chirilă, cunoscutul și îndrăgitul artist, consacrat prin aparițiile sale în trupa Vama Veche, iubită și ascultată ani la rând, a vorbit despre o decizie care a fost luată destul de greu pentru toți membrii, cea de a încheia cariera artistică în echipă și de a merge fiecare pe drumuri separate. Astfel, invitat în cadrul podcastului Vreau să știu, Tudor Chirilă a vorbit despre motivul destrămării trupei Vama Veche, iar un factor principal care a stat la ruperea acesteia a fost chiar orgoliul.

Chiar și așa, i se pare important că s-au despărțit și nu au rămas în trupă doar pentru nume, iar în momentul în care nu se mai poate lucra împreună, cel mai bine este să se continuie separat. Nimeni nu a avut tăria de a face acest pas, fiind greu pentru fiecare, iar când vine vorba despre perspective, a mai menționat că e indiferent ce opinie ai asculta, fiecare membru vine cu varianta sa de poveste.
Este conștient și pentru greșelile făcute și este de părere că fiecare a făcut câte una.  „Nepotrivire de caracter. Ne-am despărțit de orgolii, de viziuni și nu cred că mai mergea. Mi se pare mai important că ne-am despărțit decât să o târâim ca alte trupe ale căror exemple nu vreau să le pomenesc, dar care doar numele cumva mai rămâne. Dacă nu se mai putea lucra împreună, să nu mai continuam.
Nu a avut nimeni tăria, a fost greu. Pe oricine ai asculta, are perspectiva lui. Și eu sunt conștient că am făcut greșeli, și eu eram un individ greu de digerat în perioada aia și cred că și ei au făcut greșeli.”,
a spus Tudor Chirilă.

Membrii trupei Vama Veche au apelat la avocat pentru a ajunge la o înțelegere privind melodiile

Citește și: Tudor Chirilă, amintiri din perioada copilăriei! Prin ce pericole a trecut artistul: „Celebrele provocări ale copilăriei noastre, piulițele cu pungă aruncate în sus, țevile cu carbit.”

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: „Eșecul cel mai mare este Vama Veche.” Ce a mărturisit Tudor Chirilă despre destrămarea trupei, dar și despre conflictele cu membrii acesteia

Tudor Chirilă vorbit și despre interdicțiile de a mai cânta piesele ulterior, iar aceștia au ajuns la o înțelegere prin avocați pentru ca lucrurile în final să se așeze. Discuția, din spusele lui, ar fi mult mai lungă decât este expusă, iar în perioada în care au stat împreună, au fost împărțiți în două tabere.  „Ne-am împărțit în două tabere. Discuție foarte lungă, procesul a fost iarăși interesant.

S-a creat un precedent nu neapărat cel mai plăcut, după noi am avut interdicție să cântăm piesele, până la urmă am ajuns la o înțelegere prin avocați și într-un final lucrurile s-au așezat.”, a mai spus Tudor Chirilă.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Îmi luasem motor și era primul drum către mare!” Tudor Chirilă a vorbit despre accidentul în care a fost implicat. Ce s-a întâmplat cu artistul?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies