Han, confruntare directă cu Naci

Han, confruntare directă cu Naci
Han, confruntare directă cu Naci

În aceasta seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Han este tot mai înverșunat în a afla cine este, de fapt, Naci, bărbatul care ”dă târcoale” casei sale.

Dorința lui Han de a-și proteja familia ajunge la exagerare atunci când îl zărește, mai mereu, în preajma casei familiei sale, pe Naci, profesorul surorii sale mai mici, Neriman. Naci, în schimb, îl înfruntă pe Han și îl asigură de bunele sale intenții în ceea ce privește familia acestuia.

Inci este șocată să afle că bunicul său s-a angajat, pentru a-și putea întreține familia și, în special pentru a-l ajuta pe Ege să-și continue studiile, și caută să găsească o soluție financiară pentru a-l determina pe Memduh să renunțe la

slujba sa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Safiye retrăiește, cu fiecare clipă, de când l-a reîntâlnit pe Naci, momentele din adolescență petrecute alături de acesta, însă nu îndrăznește să dea curs sentimentelor sale pentru bărbatul iubit.

Cum va reacționa Han când află că Naci urmează a se întâlni cu Safiye puteți afla în această seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, digfuzat la Kanal D.

 

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Oana Roman, postare neașteptată pe rețelele de socializare! Vedeta a vorbit despre pensia alimentară a fiicei ei: „Prima lună când primim, de bună voie, pensia alimentară.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Horoscop de weekend, 19-20 octombrie 2024: Zodia care o să îndure adevărate drame și greutăți. Această durere îi „pune capac”, ajungând în pragul disperării

Ce educație financiară a primit Carmen Brumă de la bunica ei. „Femeia trebuie să aibă întotdeauna rezerva ei, indiferent de cât câștigă și de ce mijloace financiare dispune.”

Ilinca Vandici, în lacrimi. Momentul care a emoționat-o în platoul „Follow us”: „Nu știi când nu-i mai ai”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies