Cine este Babasha. "Indiferent de toate huiduielile lumii, eu tot aș fi acceptat, pentru că așa ceva este o dată în viață!"

ce varsta are babasha
Cine este Babasha

În prezent, Babasha a ajuns să fie unul dintre cei mai ascultați artiști de muzică lăutărească. Însă știați că acesta a cântat pe aceeași scenă cu Coldplay?

Aflați din rândurile următoare, cine este mai exact tânărul artist Babasha, ce vârstă are, care este numele sau real, dar și cum a ajuns să aibă oportunitatea de a performa pe aceeași scenă cu Coldplay.

Care este numele real al lui Babasha

Numele real al lui Babasha, un artist extrem de cunoscut al momentului, este Vlad Babașa.

Citește și: Cine este TJ Miles. “Povestea e poveste, iar istoria e istorie”

concert coldplay
Cine este Babasha[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Xonia. “Sunt o femeie mai tradițională și mai conservatoare.”

Ce vârstă are Babasha

Babasha are frumoasa vârstă de 22 de ani.

Cine este Babasha[Sursa foto: Instagram]

Unde s-a născut Babasha

Marele artist care se află în prezent în topurile platformelor de muzică, Babasha, s-a născut în Bacău. Acesta provine dintr-o familie tot de artiști, mama sa fiind interpretă de muzică lăutărească, Carmen de la Roma. Tânărul artist este văzut des în compania celor doi, fiind mândru de aceștia, din toate punctele de vedere, sentiment care există și reciproc, pentru tânărul talent.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cine este Babasha[Sursa foto: Instagram]

Ce studii are Babasha

Pentru a-și dezvolta pasiunea sa pentru muzică și mai mult, tânărul artist a început să studieze în anul 20221, la Universitatea Națională de Muzică, din București.

babasha concert
Cine este Babasha[Sursa foto: Instagram]

Cine este Babasha

În prezent, Babasha a ajuns să fie unul dintre cei mai ascultați artiști de muzică lăutărească.

Pe lângă faptul că este artist și deține propriile sale concerte, acesta este și compozitor, textier și chiar producător, implicându-se în totalitate atunci când vine vorba despre producerea unui nou clip muzical, pentru persoanele care îl urmăresc.

Tânărul artist este și foarte apreciat în mediul online, deși nu este de prea multă vreme în lumina reflectoarelor. Pe contul său de Instagram, Babasha deține o comunitate de oameni de peste 65.000

de urmăritori. Același lucru se poate spune și despre pagina sa oficială de Facebook, unde fanii săi îl urmăresc într-un număr mare.

babasha
Cine este Babasha[Sursa foto: Instagram]

Babasha este artistul numărul 1 în trending

Tânărul artist Babasha a reușit să ajungă numărul 1 în trending, prin intermediul piesei sale denumite "Păi Naa", piesă care a strâns până în acest moment, un număr total de 6,914,271 vizualizări, doar pe contul său oficial de Youtube, acolo unde deține cu până la 105.000

de urmăritori. Cu toate acestea, puține sunt persoanele care știu că această performanță din punct de vedere muzical și nu numai, a avut loc în doar 11 zile. Aceasta a fost perioada care a trecut de când tânărul artist a postat noua sa piesă muzicală, piesă care a fost pe placul multor persoane, aprecierile ajungând până la 88.000 de like-uri.

Chiar și descrierea artistului de pe Spotify este una pe măsură: „ cântărețul dinamic cunoscut pentru performanțele sale electrizante din lumea manelelor, aduce o energie nouă pe scena muzicală vibrantă din România.

Cu prezența sa scenică carismatică și vocea sa plină de suflet, Babasha a devenit un nume cunoscut, captivând publicul”.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

cine este babasha
Cine este Babasha[Sursa foto: Facebook]

Babasha a avut oportunitatea de a cânta la concertul Coldplay

Cu o zi înainte, a avut loc marele concert Coldplay, chiar la noi în țară, la Arena Națională. Numărul biletelor vândute a crescut extrem de mult, iar locurile au fost ocupate imediat. În deschiderea concertului Coldplay, artistul Babasha și-a făcut apariția, fiind ales tocmai datorită performanței pe care a reușit să o realizeze într-un timp atât de scurt, piesa sa "Păi Naa", ajungând pe locul 1 în trending, pe Youtube.

Chiar Chris Martin a explicat faptul că a rămas impresionat de talentul tânărului artist, dar și de faptul că se află pe locul 1 în trending, ceea ce l-a determinat să îl invite la concertul Coldplay. Acesta a și urcat pe scenă cu tânărul artist, spunând:" Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiți cu inima deschisă", dar și" Sper să depășim unele bariere în această seară", iar pe ecranele din jur a fost afișat mesajul: If you want love, be love. If you want peace, be peace ”.

În ciuda reacțiile mai bune sau mai puțin bune pe care artistul le-a primit în urma momentului său, acesta s-a declarat foarte încântat de oportunitatea pe care a primit-o. Prin intermediul piesei sale muzicale, Babasha a dorit să rupă barierele existente în prezent, în România, legate de genurile muzicale. Conștient sau nu, tânărul artist a câștigat cu siguranță mai multă notorietate, în urma momentului pe care l-a avut la marele concert de ieri.

Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertele de pe 12 și pe 13 (iunie). Ei s-au uitat în topurile muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal au contactat impresarii mei. M-am trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim de un alt nivel, de cu totul alt nivel. Indiferent de toate huiduielile lumii, eu tot aș fi acceptat, pentru că așa ceva este o dată în viață.(...)

Pentru cunoștința voastră, am avut și o probă de sunet înainte, pentru că așa este normal, cu Chris Martin personal și i-a plăcut foarte tare de mine. Mă așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău. Vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Nu mă așteptam. Sunt niște persoane la care nu mă așteptam în viața mea să îmi ia apărarea pe acest subiect și vă mulțumesc din toată inima. ”, a declarat Babasha, pe contul său de Instagram.

babasha concert coldplay
Cine este Babasha[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cine este Xonia. “Sunt o femeie mai tradițională și mai conservatoare.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies