Kîvîlcim, surpriză copleșitoare pentru Omer

Kîvîlcim, surpriză copleșitoare pentru Omer
Kîvîlcim, surpriză copleșitoare pentru Omer

Astăzi, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, fanii îndrăgitei producții vor fi martori unor momente inedite ce se vor derula în viețile celor doi îndrăgostiți, Kîvîlcîm și Omer.

Dragostea care leagă frumosul cuplu Kîvîlcîm și Omer crește de la o zi la alta, iar cei doi surprind prin armonia constantă ce le guvernează viețile. Kîvîlcîm plănuiește să îi facă o surpriză de proporții iubitului său, iar Metehan, Cimen și Doga sunt persoanele de nădejde care o vor ajuta ca visul acesteia să se îndeplinească.

Faith continuă să se “îngrijoreze” de relația pe care o are fosta soție cu Giray dar, pe de altă parte, bărbatul face orice pentru ca Gorkem să fie fericită în casa familiei Unal, fapte care îi deranjează teribil

pe cei din jur.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Pembe este îngrijorată că Nursema s-ar putea căsători cu Ruzgar, femeia știind sentimentele pe care tânărul le nutrește pentru fiica sa, și are un nou plan pentru a-i gestiona viitorul tinerei.

Ce surpriză copleșitoare îi va face Kîvîlcîm lui Omer puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies