Faith nu îl vrea pe Giray în viața frumoasei Doga

Faith nu îl vrea pe Giray în viața frumoasei Doga
Faith nu îl vrea pe Giray în viața frumoasei Doga

Astăzi, de la ora 20:00, fanii serialului “O dragoste”, vor fi martori unor noi evenimente intense ce se vor derula în viețile membrilor familiilor Unal și Arslan, odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D.

O întâmplare fericită va face că Nilay să demareze un proiect amplu, în care va colabora cu Giray, iar Fatih, la auzul acestei vești, își va manifestă sentimentele în ceea ce-l privește pe chipeșul afacerist despre care știe că are o relație cu Doga. Mai mult, atunci când Giray este invitat în casa familiei Unal, la ”intervenția” lui Nilay, Fatih reacționează vehement, iar soția acestuia are suspiciuni majore, că soțul său încă își iubește fosta soție.

La polul opus, relația dintre Doga și Giray avansează cu pași mici, dar siguri, iar Fatih chiar va surprinde o întâlnire, între cei doi, care îi va trezi sentimente de gelozie. Însuși Omer își va sfatui nepotul ca, dacă acesta încă își iubește soția, căsnicia cu Gorkem va fi sortită eșecului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ciorbă de conopidă cu kefir și usturoi, rețeta Dianei Bart. „Servim cu mărar și pătrunjel verde.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Folclorul românesc, zdruncinat de hora acuzațiilor. Atacul furibund: "A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească". Ce au de împărțit Elena Merișoreanu și Claudia Ghițulescu

VIDEO Motivul pentru care Diana Matei nu i-a spus tatălui ei că este însărcinată. “Cel mai rău lucru pe care tata mi l-ar fi putut spune. Mă paraliza frica.”

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies