Prezentatoarea TV le-a dezvăluit urmăritorilor săi din mediul online ce mănâncă la micul dejun.
Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice. Vedeta și-a creat o comunitate numeroasă de persoane care o urmăresc cu interes. Prezentatoarea TV le oferă adesea gospodinelor sfaturi și trucuri în bucătărie. De data aceasta, însă, vedeta a povestit ce conține micul său dejun.
Gabriela Cristea, combinații inedite pentru micul dejun
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Soția lui Tavi Clonda a dezvăluit că are o plăcere vinovată în privința micului dejun, spunându-le urmăritorilor săi din mediul online că aceasta se aplică în general în diminețile de duminică, după ce sâmbătă fac un grătar în familie. Mai exact, carnea rămasă de la grătar o pune în pâine și o consumă la micul dejun. Mai mult decât atât, pentru a completa meniul, Gabriela Cristea a apelat și la măslinele sale preferate umplute cu migdale.
Astfel, prezentatoarea TV s-a bucurat de un mic dejun delicios, pe placul său, împărtășind acest lucru în mediul online cu urmăritorii săi.„ Voiam să vă împărtășesc despre o experiență pe care o trăiesc în general sâmbetele sau duminicile, când sâmbătă facem grătar și ne rămâne friptură. Ce mănânc eu la micul dejun? Un pic de friptură în pâine. Este plăcerea mea cea mai mare, plăcerea mea vinovată. Nu știu dacă ați mâncat așa, dar este extraordinar de bună. Friptura a doua zi, rece, să o mâncați la micul dejun, este un deliciu. Fără nimic, doar cu pâine și atât. Eu astăzi am mai inginerit ceva pentru că mi-am mai pus și niște măsline lângă, ca totul să fie bine și frumos. Măslinele mele favorite. Înăuntru sunt migdale. O nebunie. Eu nu am mâncat ceva mai bun la micul dejun .”, a spus Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.