Rețeta de plăcinte cu brânză de oaie a Roxanei Blenche. „Niște plăcinte absolut delicioase.”

Rețeta de plăcinte cu brânză de oaie a Roxanei Blenche. „Niște plăcinte absolut delicioase.”
Rețeta de plăcinte cu brânză de oaie a Roxanei Blenche. „Niște plăcinte absolut delicioase.”

Roxana Blenche a pregătit rețeta plăcintelor cu brânză de oaie.

Roxana Blenche a venit cu o rețetă care amintește foarte mult de gustul copilăriei, astfel că de această dată a pregătit plăcinte cu brânză de oaie și a prezentat toate ingredientele de care are nevoie pentru acest preparat.

Ingrediente aluat:

  • 1 kg făină
  • 15 grame drojdie uscată
  • 2 ouă
  • O lingură de zahăr
  • 250 ml lapte
  • 400 ml apă
  • 3 linguri untură porc
  • 10 grame sare

Ingrediente umplutură:

  • Caș de oaie
  • Ceapă verde
  • Un praf de sare
  • O legătură mărar
  • 350 ml ulei și o lingură de untură pentru prăjit plăcintele

Modul de preparare al aluatului pentru plăcintele cu brânză de oaie

Citește și: Rețeta de gomboți cu prune! Cum prepară chef Roxana Blenche desertul copilăriei: „După ce gomboții s-au ridicat la suprafață, îi mai lăsăm 5 minute, după care îi scoatem și îi punem în pesmet.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Rețeta de prăjitura Albă ca Zăpada! Chef Roxana Blenche te învață cum să prepari acest desert: „Fiți generoși cu coaja de lămâie, că aceasta este de fapt farmecul la prăjitura Albă ca Zăpada.”

După ce totul este pregătit, începe prin a face aluatul pentru plăcinte, astfel ca adăugăm într-un bol făină, drojdie, două ouă, o lingură de zahăr și 250 ml de lapte, apoi pune totul la frământat în robot.

Se adaugă și apă treptat, undeva la 400 ml, apoi se frământă totul foarte bine și se adaugă și sarea, dar și lingurile de untură de porc. Se lasă aluatul la dospit, iar între timp, aceasta se ocupă de umplutură.  „Vă prezint niște plăcinte absolut delicioase, astfel că avem nevoie de 1 kg de făină, 15 g de drojdie uscată, două ouă, o lingură de zahăr după care adăugăm 250 ml de lapte.
Punem la frământat, după care adăugăm apă treptat. Adăugăm undeva la 400 ml. S-a frământat foarte bine aluatul, am adăugat trei linguri de untură de porc și 10 g de sare. Lăsăm aluatul la dospit timp de o oră.”,
a spus Roxana Blenche.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Cum realizează Roxana Blenche umplutura pentru plăcinte

Nimic nu este mai ușor în realizarea umpluturii pentru plăcintele cu brânză, astfel că ia caș de oaie pe care îl frământă, peste care adaugă ceapă verde, un praf de sare și o legătură de mărar, iar apoi amestecă totul foarte bine. Pregătește tigaia în care urmează să fie prăjite plăcintele, ia o biluță de aluat pe care o întinde puțin, umple cu brânză sărată, apoi împachetează totul la margini ca pe un colțunaș și le prăjește în ulei și untură.

Plăcintele sunt gata de mâncat și sunt extrem de savuroase.  „Între timp ne apucăm de umplutură. Am caș de oaie, l-am frământat, am adăugat ceapă verde, am pus un praf de sare și o legătură de mărar. Amestecăm totul foarte bine. Aluatul a crescut foarte frumos într-o tigaie punem 350 ml de ulei de floarea-soarelui și o lingură de untură, am făcut o biluță de aluat, am pus umplutură și am închis-o exact ca pe un pachețel.
Le prăjim și vă urez poftă bună.”,
a mai povestit Roxana Blenche.

@blenche.roxana Placinte umplute cu cas de oaie si verdeata ❤️❤️❤️❤️❤️ #blenchef ♬ sunet original- BLENCHE ROXANA



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Rețeta de prăjitura Albă ca Zăpada! Chef Roxana Blenche te învață cum să prepari acest desert: „Fiți generoși cu coaja de lămâie, că aceasta este de fapt farmecul la prăjitura Albă ca Zăpada!”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”

Trucul pentru oul fiert perfect făcut, dezvăluit de Carmen Grebenișan. “Gălbenușul este cremos”

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies