Jean de la Craiova, mărturisiri neștiute despre familia lui. Artistul a povestit despre copilăria sa „Am luat exact ce trebuie.”

Jean de la Craiova, mărturisiri neștiute despre familia lui. Artistul a povestit despre copilăria sa „Am luat exact ce trebuie.”
Jean de la Craiova, mărturisiri neștiute despre familia lui. Artistul a povestit despre copilăria sa „Am luat exact ce trebuie.”

Jean de la Craiova a făcut mărturisiri neștiute despre familie și despre profesia părinților săi.

Jean de la Craiova, îndrăgitul și cunoscutul cântăreț de manele, are o carieră de succes și o familie fericită de care este mândru. Făcând o retrospectivă a vieții sale alături de părinți, artistul a povestit, în cadrul emisiunii Petrecem în familie, moderată de Mirela Vaida, despre când s-a îmbătat prima oară, la vârsta de doi ani după ce tatăl său i-a lăsat o sticlă de vin lângă pat, dar și cum s-a mutat de la casă la bloc, împărțind camera cu trei frați. 

„La doi ani m-am îmbătat criță. Ce să fac dacă tata a lăsat sticla de vin lângă pat? Am zis ce-o fi asta și am început să cânt de la doi ani „o damingeană, un pahar.” Eu mi-am făcut șprițul la doi ani. După ne-a demolat și ne-a dat bloc pe vremea lu Ceaușescu., ți-ai luat și casă. Ne-au băgat la  Te lua, te băga la serviciu, însă acum dacă te dă afară de la serviciu  cutie frumos, 3 camere, etajul opt.
Eram trei frați, doi băieți și o fată. Eram mijlociul. Tata era maistru la rafinăria românească de bumbac, mama lucra tot acolo.”,
a mărturisit Jean de la Craiova.

Care este relația lui Jean de la Craiova cu părinții săi

Citește și: Jean de la Craiova a vorbit despre prima întâlnire a sa cu soacra: „Mi-am luat placa de la Electrecord și am bătut la ușă. I-am zis că vin de la Electrecord.”

Jean de la Craiova
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Jean de la Craiova a dezvăluit de ce nu și-a îndrumat copiii către cântat: „Dacă te apuci de meseria asta, ori ești, ori nu ești. Să te prefaci, nu, că e greu. Adică îi încurci pe alții.”

Părinții artistului lucrau în același loc, iar tatăl său avea în subordine 218 femei, spunând că era gagicar încă de pe atunci, iar el a luat de la acesta exact ce trebuie. Mama lucra în trei schimburi și nu se afla niciodată la serviciu atunci când era și tatăl său. În prezent, acesta spune că nu merge la cumpărături alături de ei, iar dacă o face, merge deghizat.

Tot ce e bun de la oameni le oferă lor, iar lucrurile rele le filtrează de familie și le rezolvă singur.  „Tata avea 218 femei în subordine, pe mâna lui, era gagicar și frumos. Am luat exact ce trebuie. Mama lucra în trei schimburi. Când era el dimineață pe ea o băga noaptea ca să nu îl vadă. Nu merg la cumpărături cu ei sau dacă merg, merg deghizat, cu o pălărie, cu mustață.
Tot ce e mai greu eu iau în piept, fiind scut. Și ce strecor, binele și bunătatea, ofer familiei, că așa e frumos.”,
a mai spus artistul.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Jean de la Craiova
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Jean de la Craiova, adevăratul motiv pentru care a locuit alături de soacra lui timp de 10 ani!„Mi-a ajutat Dumnezeu și am făcut căsuța, am făcut familia.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”

Top 5 sfaturi despre cum să ai o piele sănătoasă și strălucitoare

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies