Rețeta de langoși cu magiun de prune și nucă măcinată, pregătită de chef Roxana Blenche: „Cunoscut si sub denumirea de scovergi sau turte, acest preparat este delicios.”

Rețeta de langoși cu magiun de prune și nucă măcinată, pregătită de chef Roxana Blenche: „Cunoscut si sub denumirea de scovergi sau turte, acest preparat este delicios.”
Rețeta de langoși cu magiun de prune și nucă măcinată, pregătită de chef Roxana Blenche: „Cunoscut si sub denumirea de scovergi sau turte, acest preparat este delicios.”

Află din rândurile următoare cum prepară chef Roxana Blenche rețeta sa de langoși cu magiun de prune și nucă măcinată.

Chef Roxana Blenche a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online o nouă rețetă. De data aceasta este vorba de langoși cu magiun de prune și nucă măcinată, rețetă pe care a explicat-o în detaliu pe canalul său de YouTube.

Astăzi pregătim o rețetă de langoși super simpla care poate fi servita pe post de desert: langoși cu magiun de prune și nucă măcinată! Cunoscut si sub denumirea de scovergi sau turte, acest preparat este delicios și foarte popular în țara noastră .”, a spus chef Roxana Blenche.

Rețeta de langoși cu magiun de prune și nucă măcinată a Roxanei Blenche

Citește și: Sarmale de vară, în foi de varză proaspătă, rețeta Roxanei Blenche. „Este absolut delicios.”

Rețeta de langoși cu magiun de prune și nucă măcinată a Roxanei Blenche
Rețeta de langoși cu magiun de prune și nucă măcinată a Roxanei Blenche[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Rețeta de plăcinte cu brânză de oaie a Roxanei Blenche. „Niște plăcinte absolut delicioase.”

Ingrediente:

Pentru aluat, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 2 linguri de sare cu vârf;
  • 2 linguri de zahăr;
  • 40 g drojdie proaspătă;
  • un ou;
  • 300 ml de lapte;
  • un de kg făină;
  • 50 ml ulei de floarea soarelui;
  • apă- treptat în funcție de cât cere făina.

Pentru topping, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Mod de preparare:

Chef Roxana Blenche a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

1. Încălziți puțin laptele şi adăugăți zahărul.

2. Adăugați drojdia şi lăsați să acționeze câteva minute.

3. În bolul de mixer adăugați făina, oul şi laptele cu drojdie.

4. Începeți procesul de frământare, adăugând apă treptat.

5. Adăugați uleiul și sarea.

6.

Frământați bine.

7. Transferați aluatul într-un vas și lăsați-l la dospit 1 h.

8. Ungeți masa de lucru cu ulei de floarea soarelui.

9. Întindeți bine aluatul (170 g/langoş) cu ajutorul degetelor (nu se întinde cu sucitorul).

10 Prăjiți langoşii într-o tigaie cu ulei de floarea soarelui pe ambele părți.

11. Ungeți langoşii cu magiun de prune.

12. Puneți deasupra nuca proaspăt măcinată .”, a spus chef Roxana Blenche pe canalul său de YouTube.

De asemenea, pentru a avea parte de rezultatul dorit, chef Roxana Blenche a venit cu două recomandări importante de care trebuie să ținem cont atunci când pregătim acest desert.

Un langoş ar trebui să aibă în jur de 170 g de aluat.

Dacă nu vă place nuca proaspăt măcinată puteți să presărați și fulgi de cocos !”, a mai spus chef Roxana Blenche pe YouTube.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Rețeta de mâncare de vinete a Gabrielei Cristea: „O să fac o tocăniță de vinete în stil turcesc. Este o mâncare pe care puteți să o mâncați caldă, dar și rece.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies