Ionuț Lupescu, invitat duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ionuț Lupescu, invitat duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”
Ionuț Lupescu, invitat duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ionuț Lupescu, celebrul fotbalist român al generației de aur a României, cu un palmares impresionant în domeniul “sportului rege”, este invitat duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 23:00, la Kanal D.

Fiu al unui fotbalist celebru, Nicolae Lupescu, Ionuț Lupescu a fost mijlocaș al echipei “Dinamo București” si face parte dintr-o generatie extraordinară a fotbalului românesc.

Ionuț Lupescu a participat, pe parcursul carierei sale, la două Campionate Mondiale și două Campionate Europene de Fotbal, a ocupat funcția de director general al Federației Române de Fotbal și a fost director tehnic la UEFA.

În vârstă de 56 de ani, Ionuț Lupescu este căsătorit și nu are copii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

“Este Lupescu <câine> până la moarte?”, “L-ați săpat pe Mircea Sandu?”, “De ce face un fotbalist masterul în Geopolitică?”, “Cât ați pierdut pe mâna lui Liviu Dragnea?”, Ați plâns vreodată de ciudă?”, “Ați regretat vreodată că v-ați apucat de fotbal?”, “Ce prognostic aveți pentru România la EURO 2024?” sau “Mai poate avea România

o generație de aur?”, acestea sunt doar câteva întrebări adresate celebrului fotbalist român în cadrul interviului maraton al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminică, de la ora 23:00, la Kanal D.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies