Motivul pentru care Maria Tonciu nu a fost niciodată de acord cu relația dintre Andreea Tonciu și Nicolae Mitea. “Îl vedeam inutil în viața fiicei mele.”

Motivul pentru care Maria Tonciu nu a fost niciodată de acord cu relația dintre Andreea Tonciu și Nicolae Mitea. “Îl vedeam inutil în viața fiicei mele.”
Motivul pentru care Maria Tonciu nu a fost niciodată de acord cu relația dintre Andreea Tonciu și Nicolae Mitea. “Îl vedeam inutil în viața fiicei mele.”

Maria Tonciu a vorbit despre motivul pentru care niciodată nu a fost de acord cu relația fiicei sale pe care a avut-o cu Nicolae Mitea.

Andreea Tonciu este cunoscută pentru faptul că spune de fiecare dată lucrurilor pe nume, iar așa este și mama ei, Maria Tonciu, care nu ezită de fiecare dată să spună adevărul cu privire la anumite situații de viață sau de familie.

Motivul pentru care Maria Tonciu nu a fost niciodată de acord cu Nicolae Mitea, fostul partener al fiicei sale

Citește și: Povestea de viață a Mariei Tonciu. Cum a rămas însărcinată în liceu și cum a reușit să ascundă totul. „Așa s-a născut Andreea. Îmi era rușine să-i spun că eu am rămas gravidă.”

Nicolae Mitea
Nicolae Mitea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Andreea Tonciu. „Noi nu aveam centrală, nou aveam apă caldă acolo, mă spălam la lighean, era casă naționalizată.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Invitată în cadrul emisiunii În Oglindă, moderată de Mihai Ghiță, pe lângă viața personală și profesională despre care a discutat, familie, copilărie, dar și perioada de rebeliune a fiicei sale, aceasta a făcut mărturisiri și cu privire la fosta relație a Andreei

cu Nicolae Mitea. A recunoscut că niciodată nu a fost de acord cu el, nici în prima zi, dar nici până în ultima zi de relație și nu și-ar fi dorit să stea alături de acest băiat, deoarece nu avea un serviciu și i se părea incredibil să îți dorești să realizezi o familie cu un om care nu muncește. Mama vedetei a spus inclusiv că îl vedea inutil în viața fiicei sale. 

“Nu am fost niciodată de acord cu relația asta. (nr. Relația Andreei Tonciu cu Nicolae Mitea.). Când spun niciodată, niciodată. Nici din prima zi, nici până în ultima zi. Nu mi-am dorit să stea alături de băiatul ăsta. Atâta timp cât omul nu are un serviciu, mi se pare incredibil să stai să-ți faci o familie cu un om care nu muncește. Îl vedeam inutil în viața fiicei mele.”

, a spus Maria Tonciu.

Ce spune mama Andreei Tonciu despre certurile care apăreau între ei

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Rebecca, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Nu regret nimic” Ce planuri are bruneta după părăsirea emisiunii- kanald.ro

Citește și: O româncă de 42 de ani a fost ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea doi copii- stirilekanald.ro

Maria Tonciu a vorbit și despre posibilele diverse motive de unde apăreau certurile între ei, mai ales, din spusele mamei sale, aceasta era înșelată destul de des, iar fiica sa răbufnea. Recunoaște că și Andreea îi reproșa de foarte multe ori același lucru, iar situația dintre ei a degenerat. 

“Probabil că în momentul în care ei se certau din diverse motive, știți că el o înșela foarte mult pe Andreea, și vă dați seama că Andreea răbufnea.

Cred că acesta a fost motivul de ceartă și discuții la ei. Faptul că i-a reproșat foarte mult de ce s-a întâmplat și ce a făcut, de ce, de ce, de ce?”, a mai povestit mama Andreei Tonciu.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cine este Andreea Tonciu. „Noi nu aveam centrală, nou aveam apă caldă acolo, mă spălam la lighean, era casă naționalizată.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Prin ce a trecut Kate Middleton la începutul relației cu Prințul William. Momentul în care s-a simțit „umilită” de comportamentul soțului ei: "Suportase ani la rând"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Al treilea date dintre Sebastian și Roberta a fost plin de peripeții! „Na reacții pe ea” Sebastian a reușit să o enerveze pe Roberta încă de la început

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies