Nicolai Tand, despre motivul pentru care a dat faliment restaurantul său în pandemie. „Eșecul era destul de simplu.”

Nicolai Tand, despre motivul pentru care a dat faliment restaurantul său în pandemie. „Eșecul era destul de simplu.”
Nicolai Tand, despre motivul pentru care a dat faliment restaurantul său în pandemie. „Eșecul era destul de simplu.”

Nicolai Tand a vorbit despre cum a trecut și el prin faliment, odată cu pandemia.

Nicolai Tand, cunoscutul și îndrăgitul bucătar, prezent pe rețelele de socializare și la emisiunile televizate, a trecut prin multe evenimente neplăcute în viața lui până a ajuns să aibă cariera de succes pe care o are. A fost învățat cu munca încă de mic și nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că provine dintr-o familie modestă, acolo unde toți au trebuit să muncească pentru a avea ceva. Chiar și acum, când totul părea a fi bine, iar lucrurile urmau să o ia pe un drum bun, bucătarul a vorbit despre falimentul prin care a trecut.

Motivul pentru care Nicolai Tand a dat faliment în pandemie

Citește și: Cum a simțit Nicolai Tand pierderea tatălui în copilărie. Ce anume l-a făcut pe bucătar să nu mai urmeze studiile atunci. „Și acum mă urmărește puțin.”

Nicolai Tand
Nicolai Tand[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Nicolai Tand a povestit despre momentele în care a lucrat la Cannes: „Jennifer Aniston, când am servit-o m-a întrebat cum mă cheamă. M-a întrebat ce îi dau de mâncare.”

Invitat în cadrul podcastului Gând la Gând cu Teo, Nicolai Tand a vorbit despre cum a ajuns să închidă restaurantul în timpul pandemiei, iar ulterior a avut altul deschis.

Spune că nu s-a plâns și că a trebuit să își revină, iar acest lucru se învață inclusiv de la oamenii de afaceri. Bucătarul a mai menționat că eșecul era destul de simplu atunci când venea vorba de un restaurant, deoarece, în momentul în care nu ai grijă de clientul tău, va veni un alt restaurant din urmă care să o facă. A recunoscut că importantă este implicarea, chiar dacă lumea se schimbă, iar la mâncare apar noi trenduri.
Acum, Nicolai Tand se pregătește să deschidă un nou restaurant.  

Citește și: Rebecca, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Nu regret nimic” Ce planuri are bruneta după părăsirea emisiunii- kanald.ro

Citește și: O româncă de 42 de ani a fost ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea doi copii- stirilekanald.ro

„Am închis un restaurant cu pandemia. Am avut altul deschis. Nu m-am lăsat niciodată. Nu am plâns, trebuia să-mi revin, nu am voie. Deși, ar trebui să înveți de la el, toți oamenii mari zic. Toți oamenii de afaceri spun asta. Nu pot să înveți din ceea ce spune un vecin. Până nu treci tu prin el. Eșecul, la un restaurant, era destul de simplu. În principiu, dacă tu nu ai grijă de clientul tău, sigur că vine alt cârciumar care are grijă de el.

Dacă ești prezent, nu ai cum să dai faliment. Tu ești singurul care a avut conceptul, care a investit banii, care înțelege. Trebuie să ții de ea. Dacă tu crezi în ea și îți place ceea ce faci, e cam imposibil să dai faliment. Doar că lumea se schimbă în ziua de azi, mai ales la mâncare apar multe trenduri. Acum o să deschid din nou. Avea aștept și eu pentru că gătesc acasă non-stop.”,
a povestit Nicolai Tand.

Nicolai Tand
Nicolai Tand[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Nicolai Tand a povestit despre momentele în care a lucrat la Cannes: „Jennifer Aniston, când am servit-o m-a întrebat cum mă cheamă. M-a întrebat ce îi dau de mâncare!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Prin ce a trecut Kate Middleton la începutul relației cu Prințul William. Momentul în care s-a simțit „umilită” de comportamentul soțului ei: "Suportase ani la rând"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Al treilea date dintre Sebastian și Roberta a fost plin de peripeții! „Na reacții pe ea” Sebastian a reușit să o enerveze pe Roberta încă de la început

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies