Tacos cu sardine și pastă de avocado! Rețeta mexicană pregătită de chef Roxana Blenche: „Absolut delicios!”

Tacos cu sardine și pastă de avocado! Rețeta mexicană pregătită de chef Roxana Blenche: „Absolut delicios!”
Tacos cu sardine și pastă de avocado! Rețeta mexicană pregătită de chef Roxana Blenche: „Absolut delicios!”

Află din rândurile următoare cum prepară chef Roxana Blenche rețeta sa de tacos cu sardine și pastă de avocado.

Chef Roxana Blenche împărtășește adesea cu urmăritorii săi din mediul online rețetele sale creative și delicioase. De data aceasta, a pregătit o rețetă delicioasă de tacos cu sardine și pastă de avocado.

Rețeta Roxanei Blenche de tacos cu sardine și pastă de avocado

Citește și: Pâine cu rozmarin și ou, rețeta Roxanei Blenche. Iată cum poți să o transformi într-un desert rapid. „O pâine absolut delicioasă.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Salata Baba Ganoush, rețeta Roxanei Blenche. „Este absolut delicioasă și sper să o încercați și voi!”

Ingrediente:

  • 3 bucăți de avocado;
  • ulei de măsline;
  • zeamă de lămâie;
  • sare;
  • o lingură de maioneză;
  • o ceapă roșie;
  • un cățel de usturoi;
  • 50 de grame de jalapeno murat;
  • 200 de grame de făină;
  • 10 grame de praf de copt;
  • apă;
  • broccolini;
  • sardine în ulei vegetal.

Mod de preparare:

Chef Roxana Blenche a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei:

3 bucăți de avocado, peste care am pus 50 de ml de ulei de măsline, zeama de la o jumătate de lămâie, un praf de sare și am blendat totul foarte fin. După ce am făcut o pastă foarte fină, am adăugat o lingură de maioneză, am luat o ceapă roșie pe care am tăiat-o julien.

Am amestecat totul foarte bine, după care am luat un cățel de usturoi, l-am zdrobit și 50 de grame de jalapeno murat, pe care l-am tocat și l-am adăugat în compoziție. Într-un vas am pus 200 de grame de făină, un praf de sare, 10 grame de praf de copt și apă cât este necesar pentru a avea un aluat omogen. Adăugăm și 30 de ml de ulei de măsline.
Frământăm totul foarte bine și începem să formăm biluțele de aluat. Întindem aluatul la mână. Trebuie să aveți grijă, pentru că este un aluat destul de lipicios. Am luat și niște broccolini pe care l-am opărit în prealabil. Am încins o tigaie bine și am început să prăjesc lipiuțele. În final avem nevoie de lipiuțe, de pasta de avocado, sardine în ulei vegetal, le zdrobim aici deasupra, punem broccolini și după aceea zeamă de lămâie.
Absolut delicios!
”, a explicat chef Roxana Blenche pe pagina sa de TikTok. 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Chef Ștefan Popescu dezvăluie trucul pentru frăgezirea cărnii înainte de a fi prăjită sau pusă pe grătar. „Un factor foarte important.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies