Află din rândurile următoare cum prepară Gabriela Cristea rețeta sa de supă cremă de roșii.
Gabriela Cristea a venit în fața urmăritorilor săi din mediul online cu o nouă rețetă delicioasă și simplu de făcut. Este vorba de supa cremă de roșii, pentru care prezentatoarea TV are anumite secrete ce o ajută să îi dea un plus de savoare.
„ Astăzi vă propun o rețetă specială, o rețetă de vară, răcoroasă, dar în același timp super delicioasă. Este vorba de supa de roșii coapte cu busuioc.
Rețeta Gabrielei Cristea de supă cremă de roșii
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Ingrediente:
Pentru această rețetă, Gabriela Cristea a folosit următoarele ingrediente:
- roșii;
- o căpățână de usturoi;
- o ceapă;
- apio;
- zahăr;
- ulei de măsline;
- piper;
- sare;
- busuioc;
- smântână lichidă;
- parmezan.
Mod de preparare:
Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul foarte simplu, iar rezultatul este de-a dreptul delicios.
„ Am tăiat toate roșiile și le-am pus în tavă. Am pus și două bucăți de țelină apio. Am tăiat usturoiul și l-am pus în tavă și ceapa în 4-8. Peste o să adăugăm ulei de măsline.