Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, Timișoara, inima Banatului

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, Timișoara, inima Banatului
Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, Timișoara, inima Banatului

Emisiunea de călătorii ”ROventura” ne invită sâmbătă, de la ora 14:45, la Kanal D, să ne continuăm incursiunea prin capitala Banatului, una dintre cele mai importante centre urbane ale țării, oraș care are toate atributele pentru a deveni una dintre cele mai dorite destinații de city-break din România.

Arhitectura diversă, atmosfera cosmopolită și cultura bogată sunt elemente definitorii pentru orașul de pe Bega și totodată pilonii pe care Timișoara vrea să-și construiască aura unui oraș occidental, unul dintre cele mai iubite și vizitate din Europa.

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, ne continuăm periplul de la Operă către Catedrala Mitropolitană, prin “Orașul Florilor” și, cu fiecare pas spre Piața Unirii, suntem copleșiți de frumusețea acestui oraș.

Timișoara este primul oraș iluminat electric din Europa și peste 700 de lămpi electrice iluminau, în premieră, străzile orașului, pe la 1884. Piața Unirii spune de la sine povești uluitoare din inima Banatului.

Tinerii Timișoarei de azi au planuri mari pentru tinerii Timișoarei de mâine iar cele mai importante dintre ele se leagă de reînvierea cartierelor vechi, istorice, ale orașului, Fabric, Iosefin și Elisabetin.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Oraș universitar, dar și cu o istorie fabuloasă, Timișoara își caută calea înspre un viitor care să respecte trecutul. Vezi asta peste tot, o descoperi în oamenii pe care îi întâlnești și în proiectele lor, despre care ți-e mai mare dragul să povestești.

Nu părăsim Timișoara fără să vizităm Muzeul Consumatorului Comunist, care este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Timișoara, dar nici fără să descoperim, alături de roventurieni, că orașul acesta vă poate satisface dorințele pe deplin și zeci de hoteluri, vile și pensiuni, dar încă și mai multe restaurante, amplasate îndeosebi în zonele pietonale, își așteaptă oaspeții cu ușile deschise.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 14:45, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, umai la Kanal D.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Chef Ștefan Popescu, sfaturi utile pentru pregătirea cărnii de vită: „O las la odihnit pe grătar. Aproximativ cât timp s-a gătit, atâta trebuie să stea și la odihnit.”

Vedetele din România care cheltuiesc foarte mulți bani pe pantofi. IREAL cum arată dressingurile lor!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ce presimțire a avut Emily Burghelea înainte de accident: ”Mi-am imaginat un înger alb”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies