Laurențiu Reghecampf, mărturisiri dureroase despre motivul care a dus la decesul fiicei sale, Ana Lisa: „Nu au mai putut să o salveze.”

Laurențiu Reghecampf, mărturisiri dureroase despre motivul care a dus la decesul fiicei sale, Ana Lisa: „Nu au mai putut să o salveze.”
Laurențiu Reghecampf, mărturisiri dureroase despre motivul care a dus la decesul fiicei sale, Ana Lisa: „Nu au mai putut să o salveze.”

Antrenorul a trecut prin clipe extrem de grele după decesul fiicei sale.

Laurențiu Reghecampf a fost invitat în cadrul podcastului moderat de Bursucu, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața sa de dinainte să o cunoască pe Anamaria Prodan, despre divorțul lor și relația pe care o are în prezent cu Corina Caciuc. Una dintre cele mai grele perioade din viața antrenorului a fost atunci când și-a pierdut fiica, pe Ana Lisa Cristina.

Fiica lui Laurențiu Reghecampf a decedat la scurt timp după operația la inimă

Citește și: Cât de implicat este Laurențiu Reghecampf în viața de familie? „Facem cu schimbul, o noapte și o noapte. Ambii au nevoie de atenție.”

Laurențiu Reghecampf, mărturisiri dureroase despre motivul care a dus la decesul fiicei sale, Ana Lisa
Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”

Laurențiu Reghecampf este un tată mândru de cei 4 băieți ai săi, Luca, băiatul pe care îl are în urma căsniciei cu prima soție, Laurențiu Reghecampf Jr, care a rezultat în urma căsniciei pe care antrenorul a avut-o cu Anamaria Prodan și Liam cu Landon, cei doi băieți ai Corinei Caciuc cu Laurențiu Reghecampf.

Cu toate acestea, puțini știu că din primul mariaj antrenorul a mai avut o fată, care s-a născut cu o afecțiune la inimă. Ulterior, aceasta a fost operată, iar după operație s-a îmbolnăvit de pneumonie și a decedat la o vârstă extrem de fragedă.

Am avut o fetiță și a fost o perioadă grea, pentru că undeva pe la 3-4 luni, după ce s-a născut Ana Lisa, în momentul când îi dădea lapte, s-a învinețit.

I s-au învinețit buzele, obosea, o lua somnul cu biberonul. Ne-am dus la un control și ni s-a spus că suferă de o boală foarte rară, se numește tetralogia fallot. Inimioara nu a fost împărțită corect în cele 4 camere și va trebui după o perioadă să fie o intervenție chirurgicală, să se corecteze acest lucru. Am făcut tratament câteva luni și la vârsta de un an și o lună am hotărât să o operăm la Cluj.
A operat-o, a fost bine, dar pentru aceste intervenții necesită să lase copilul, rana deschisă 24 de ore. A făcut pneumonie după operație și nu au mai putut să o salveze
.”, a declarat Laurențiu Reghecampf.  



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies