Artista a vorbit despre alimentele pe care nu le consumă și despre cât de mult a contat pentru ea susțienerea familiei.
Adda a trecut în ultimii ani printr-o perioadă extrem de dificilă a vieții sale, după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme. Cu toate acestea, chinul pentru vedetă a început cu mult timp înainte să primească diagnosticul de boala Lyme, deoarece îi era foarte rău, avea numeroase simptome greu de gestionat, iar medicii nu au știut să depisteze ceea ce are, decât foarte târziu.
Invitată în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”, artista a vorbit despre acea perioadă dificilă din viața sa, dar și cum i s-a schimbat viața după diagnostic.
Adda a renunțat la gluten
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Artista a dezvăluit că s-au produs multe schimbări în alimentația sa.
„ Cu sfințenie nu am mai mâncat de 4 ani gluten. Deloc, nici măcar nu am gustat. Anul trecut am mâncat din greșeală pachețele de primăvară, care aveau făină normală. Am crezut că sunt din făină de orez. A fost horror, mi s-a făcut un rău, 4 zile am crezut că mor. Lapte nu pot, îmi e rău de la el .”, a povestit cântăreața.
Adda, susținută de soțul său în cele mai grele momente
Vedeta a dezvăluit că familia sa a ajutat-o să treacă peste aceste momente dificile din viața sa cu multe glume și energie pozitivă.
„ Eu am noroc de o familie atipică, care face foarte mult mișto de mine. Noi facem mult mișto unul de celălalt. Ăștia suntem noi. Și când eram la hipertermie, eram băgată într-un tub unde erau 60 de grade, mi-au provocat febră, mi-au indus febră de 41 de grade.