Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”
Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

Mihai Mărgineanu și-a adus aminte de gustul copilăriei și a vorbit despre anii adolescenței alături de fratele lui.

Mihai Mărgineanu, cunoscutul artist, a făcut o retrospectivă a vieții sale, astfel că invitat în cadrul podcastului realizat de Ionela Năstase, acesta a abordat numeroase subiecte din viața personală și profesională, despre familie și prieteni, dar și cum își împarte viața între Spania și România. Ajuns la capitolul copilărie, acesta și-a amintit de gustul zilelor petrecute la bunici, care erau adesea împărțite între tocăniță de cartofi cu ardei copt și supa de pui cu găluște, pe care în zilele noastre nu le mai mănâncă. 

“Tocăniță de cartofi cu ardei copt. (Nr. Gustul copilăriei lui Mihai Mărgineanu), pe care nu pot să o mai mănânc. Și supa clară cu găluște, pe care nu o mai mănânc. Atât de mult am mâncat. Bunica mea gătea atât de mult, că noi practic nici nu mai mâncam mâncarea de ieri, că aveam mâncarea proaspătă făcută de astăzi. Ea avea câteva feluri de mâncare pe care le făcea foarte bine și pe care le rotea, evident și posibilitățile erau limitate.
Și eu, și fratele meu eram cam mofturoși la mâncare. Mâncam doar anumite lucruri. Până la urmă, când am crescut mai mare, am mâncat și lemne, putem să mâncăm orice, nu mai era o problemă. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc supă clară de găină cu găluște. Dacă mi-e foame, foame, mănânc orice, și pahare, dar e păcat.”,
a spus Mihai Mărgineanu.

Cum a simțit Mihai Mărgineanu diferența de vârstă dintre el și fratele lui în copilărie

Citește și: Mihai Mărgineanu este nevestofob! Artistul are o problemă cu nevestele: „Mie îmi plac femeile de nu mai pot. Femeile îmi plac, mie de neveste îmi e frică cel mai tare.”

Mihai Mărgineanu
Mihai Mărgineanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Mihai Mărgineanu, dezvăluiri neașteptate despre soția sa! Artistul a fost îndrăgostit de soacră: „Mie de soacra mea mi-a plăcut toată viața. Era extrem de frumoasă, spectaculoasă.”

Recunoaște că atât el, cât și fratele lui, erau destul de pretențioși la mâncare, iar cât despre diferența de vârstă dintre ei, o simțea ca fiind una foarte rea atunci, el fiind mai mare cu patru ani, iar atunci când acesta a terminat liceul, fratele abia intra în clasa a-IX-a.

Legătura dintre ei s-a sudat în momentul în care au crescut. Artistul a ținut cont de acest lucru în momentul în care a devenit tată, iar diferența dintre copiii lui este de un an jumate.  “4 ani. (Nr. Diferența între el și fratele său). Este o diferență rea pentru copii, adică eu clasa a VIII-a, el clasa a-IV-a, nicio legătură unul cu altul. Clasa XII-a, el clasa a IX-a, nu prea.
Abia după am început să am legături. După ce am venit din armată și am intrat în gașca lui de prieteni, abia atunci. 
Când am fost copii, diferența asta de patru ani era infernală în familie. De aceea m-am grăbit, nu neapărat că m-am grăbit, dar așa s-a nimerit, diferența între copiii mei este de un an jumate.”, a mai spus Mihai Mărgineanu.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Mihai Mărgineanu
Mihai Mărgineanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Mihai Mărgineanu a vorbit despre bărbații care își fac amante: „Am o problemă cu ăștia care își fac amantă! Trebuie să fii foarte prost ca să stai cu două nebune pe cap.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies