Ce spune Monica Tatoiu despre branduri și care sunt aspectele de care ține cont atunci când cumpără ceva. “Cei care caută brandurile, nu au propria identitate. Eu am încredere că știu să aleg.”

Ce spune Monica Tatoiu despre branduri și care sunt aspectele de care ține cont atunci când cumpără ceva. “Cei care caută brandurile, nu au propria identitate. Eu am încredere că știu să aleg.”
Ce spune Monica Tatoiu despre branduri și care sunt aspectele de care ține cont atunci când cumpără ceva. “Cei care caută brandurile, nu au propria identitate. Eu am încredere că știu să aleg.”

Monica Tatoiu a vorbit despre branduri și de ce anume ține cont atunci când achiziționează ceva.

Monica Tatoiu, cunoscuta femeia de afaceri, este îndrăgită pentru felul în care spune lucrurilor pe nume de fiecare dată și nu se ferește să dezvăluiască orice aspect din viața ei personală și profesională, atunci când este întrebată. Invitată în cadrul emisiunii Play It, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, Monica a vorbit despre branduri, mai ales că de fiecare dată este o prezență care nu trece neobservată atunci când vine vorba de articolele vestimentare.

Aceasta spune că cel care aleargă după hainele care dețin un nume nu are încredere că poate să aleagă singur și nu și-a dezvoltat încă propria identitate.  „Asta cu brandurile e o dovadă că tu nu ai încredere că poți să alegi. Eu niciodată nu mă uit să văd ce scrie în spate, mai ales nu port genți de alea pe care scrie cine le-a făcut. Eu am încredere că știu să aleg.
Cei care caută brandurile, nu au propria identitate, nu și-au dezvoltat identitatea, asta trebuie să înțelegeți. Eu am 68 de ani. Și dacă aveți 40 și vă puneți ochelarii  pe creier și cheile de la mașină pe masă, tot copii sunteți.”,
a spus Monica Tatoiu.

Care sunt lucrurile de care Monica Tatoiu ține cont atunci când achiziționează ceva

Citește și: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”

Femeia de afaceri ține cont de câteva lucruri înainte să achiziționeze orice și nu ia în seamă publicitatea care o agresează.

Se uită de fiecare dată la calitatea materialului, la modul în care a fost făcut, cât de util este, valabil atât pentru articolele vestimentare, cât și pentru anumite obiecte din casă.  „Eu, în momentul în care cumpăr un obiect de care am nevoie, la care publicitatea nu mă agresează, știu ce caut. Calitatea materialului, modul în care a fost făcut, cât de util este, cât de fiabil este, vorbesc de un frigider.
Nu că este la modă să cumpăr un frigider care are  sus sau jos congelatorul. E ca un business. Ai un „to do list”. Obiective, strategie, valori și la final faci strategia. Așa trebuie să fie și în momentul în care achiziționezi. Dacă stai doar pe telefon și poze, vine natura peste tine. Că natura e ca muntele. Nu mă duc pe munte în pantofi cu toc, că acum e soare și peste 5 minute poate să vină zăpada.
Toate astea se învață.”,
a mai povestit fosta femeie de afaceri.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Monica Tatoiu, dezvăluiri despre fiul său! Ce sumă de bani îi virează femeia de afaceri lunar băiatului: „E artist. Din 4000 de lei pe lună nu poți să trăiești.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies