Cât de sinceri sunt copiii Andreei Esca în relația cu mama lor? Prezentatoarea TV a dezvăluit ce i-a spus tatălui ei după 30 de ani. „Ei simt când sunt lucruri pe care nu e OK să le spui.”

Cât de sinceri sunt copiii Andreei Esca în relația cu mama lor? Prezentatoarea TV a dezvăluit ce i-a spus tatălui ei după 30 de ani. „Ei simt când sunt lucruri pe care nu e OK să le spui.”
Cât de sinceri sunt copiii Andreei Esca în relația cu mama lor? Prezentatoarea TV a dezvăluit ce i-a spus tatălui ei după 30 de ani. „Ei simt când sunt lucruri pe care nu e OK să le spui.”

Andreea Esca a vorbit despre relația pe care o are cu copiii ei și cât de sinceri sunt aceștia în a-i spune lucruri.

Andreea Esca este mereu sinceră cu privire la relația cu membrii familiei, iar prezentatoarea de știri are întotdeauna o relație bună cu copiii ei. A încercat de fiecare dată să le fie alături și a reușit să formeze caractere ce să îi poată călca pe urme, prin curaj și perseverență.

Cât de sinceri sunt copiii Andreei Esca cu prezentatoarea TV

Citește și: Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

Andreea Esca și Aris
Andreea Esca și Aris[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cum își alege Andreea Esca prietenii? „Dacă nu are simțul umorului, poate să fie oricum că nu mă interesează.”

Invitată în cadrul podcastului Laude-Reut, aceasta a fost întrebată despre cât de sinceri sunt copiii față de ea și dacă simte că sunt lucruri pe care le țin ascunse.

Prezentatoarea de știri a spus că oricât de apropiați ar fi copiii de părinți, de fiecare dată vor spune aproape totul, deoarece ei știu când este în regulă să facă acest lucru. Vedeta a mărturisit și ea ce a spus tatăl său după 30 de ani când a făcut ceva fără ca el să știe, când a fost sigură că tot pericolul a trecut. A fost dusă de către părinte la gară și a spus că va fi așteptată de un ghid, împreună cu mai mulți prieteni, însă aceștia au plecat singuri.
Spune că amândoi copiii îi povestesc lucruri și se sfătuiesc, dar este și convinsă că, totodată, anumite aspecte îi sunt ascunse.  „Oricât de apropiați ar fi copiii de părinți, spun tot, aproape tot. Ei simt când sunt lucruri pe care nu e OK să le spui și n-o să le spună niciodată sau o să le spună peste nu știu câți ani. Și eu am spus tatălui meu peste 30 de ani că: „știi, de fapt, când m-am dus la gară atunci și am zis că vine ghidul, nu a venit nimeni, eram singuri.”
La 30 de ani distanță când s-a prescris și nu mai e niciun pericol să-ți iei omorul, îi spui. Dar așa, sper că mulți tineri vorbesc cu părinții, dar cu o limită. Amândoi îmi povestesc lucruri și ne mai sfătuim, le mai spun și eu, îmi mai povestesc și ei. Dar sunt convinsă că sunt lucruri pe care nu le spun.”,
a spus Andreea Esca.

Alexia și Aris Eram
Alexia și Aris Eram[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum își alege Andreea Esca prietenii? „Dacă nu are simțul umorului, poate să fie oricum că nu mă interesează.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies