Cum a fost momentul în care Adda a plecat pentru prima dată de la casa părinților. „Nu am vrut să mă vadă plângând. Eram leșinată de frică, nu știam pe nimeni.”

Cum a fost momentul în care Adda a plecat pentru prima dată de la casa părinților. „Nu am vrut să mă vadă plângând. Eram leșinată de frică, nu știam pe nimeni.”
Cum a fost momentul în care Adda a plecat pentru prima dată de la casa părinților. „Nu am vrut să mă vadă plângând. Eram leșinată de frică, nu știam pe nimeni.”

Adda a vorbit despre momentul în care a plecat pentru prima dată de la casa părinților și a venit în București.

Adda, cunoscuta și îndrăgita artistă, a reușit să-și facă o carieră de succes datorită faptului că a muncit de fiecare dată și nu a lăsat niciun obstacol să îi stea în cale. Invitat în cadrul podcastului Gând la Gând cu Teo, artista a vorbit despre primul moment în care a plecat de acasă în București și cum atunci l-a văzut pentru prima dată pe tatăl ei plângând. 

„Ce să zică, erau amândoi leșinați. (Nr. Când a plecat prima dată de acasă). L-am văzut pe tata plângând pentru prima oară în momentul în care m-a lăsat la București a plecat la Târgu Mureș. L-am văzut trist, după mi-a zis mama că, de fapt, a plâns. Eu nu l-am văzut fizic plângând, dar l-am văzut cu lacrimi în ochi. Și eu m-am ținut tare și el, pentru că eu, când le făceam cu mâna când au plecat la Târgu Mureș,  stăteam într-un loc în care dacă bătea mai tare vântul, îl dărma, a fost ceva rău.
Nu știu cum am stat acolo.”,
a povestit Adda.

Adda a plecat la București pentru a-și urma visul de a deveni artist

Citește și: Ce a răspuns Adda urmăritorilor din mediul online, după ce a fost criticată în urma unui podcast. „Atât vreau să vă spun.”

Adda
Adda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Adda, dependentă de un regim alimentar strict! Cum a ajutat-o familia să treacă peste perioadele dificile din viața sa: „Eu am noroc de o familie atipică, care face foarte mult mișto de mine.”

Adda și-a dorit să vină în Capitală pentru a ajunge artistul mult dorit, iar dacă își amintește de condițiile în care stătea, spune că platea foarte mulți bani pentru locația care era una destul de rea.

Își dorea ca părinții ei să știe că poate să țină situația sub control, însă i-a fost foarte teamă de tot ce urma să se întâmple.  „Probabil s-au mai schimbat lucrurile, dar ce condiții am avut în prima garsonieră, Doamne ferește. Și nu plăteam puțin, plăteam 200 și ceva de euro, plus cheltuieli. Nu plăteam 100 de lei. Plăteam mai mult zona decât condițiile. După ce au plecat ai mei, am fugit înăuntru, am închis ușa și atunci am început să plâng.
Nu am vrut să mă vadă plângând pentru că eu am vrut să știe că eu sunt stăpână pe situație și că nu îmi este frică, că reușesc. Eram leșinată de frică, nu știam pe nimeni în București când m-am mutat. Am venit ca să ajung un artist și să fac artă pentru oameni. Dacă nu încercăm și făceam tot posibilul, nu aveam de unde să știu că mi iese sau nu.
Dacă te arunci în apă și nu știi să înoți, de coace valul. Nu vei reuși niciodată dacă rămâneam sau dacă lăsam frica să mă stăpânească.”,
a mai spus Adda.

Citește și: Primele imagini de la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Cine au fost vedetele invitate la marele eveniment| VIDEO- kanald.ro

Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro

Adda
Adda[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Povestea dureroasă a regretatului actor Sebastian Papaiani! A fost martor la moartea fraților săi și trădat de propriul fiu

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies