Cine este Grasu XXL. „Eu n-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat.”

Cine este Grasu XXL
Grasu XXL

Grasu XXL este un artist foarte cunoscut de la noi din țară, însă știi care este numele său real?

Află din rândurile următoare cine este mai exact Grasu XXL și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii legate de viața sa personală.

Cine este Grasu XXL

Citește și: Cine este Feli Donose. “Vreau să știu să separ rolul de mamă de Felicia femeia,”

Cine este Grasu XXL
Grasu XXL[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Spike." Am clacat la un moment dat prin 2014!”

Dragoș Nichifor, cunoscut publicului larg drept Grasu XXL este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi din țară. Acesta și-a început cariera muzicală în anii '90 și a devenit unul dintre cei mai influenți rapperi din România, cunoscut pentru versurile sale profunde și stilul său distinctiv.

De-a lungul timpului, Grasu XXL a lansat numeroase albume solo și a colaborat cu mulți artiști români de renume, contribuind semnificativ la scena hip-hop din țară. Acesta este recunoscut nu doar pentru muzica sa, ci și pentru prezența sa carismatică și mesajele puternice pe care le transmite prin piesele sale.

Ce vârsta are Grasu XXL

Născut în data de 11 august 1981, la Buhuși, un oraș din județul Bacău, Grasu XXL are în prezent vârsta de 42 de ani.

Grasu XXL și-a început cariera muzicală de la vârsta de 14 ani

Cine este Grasu XXL
Grasu XXL[Sursa foto: Instagram]

Încă din adolescență, Dragoș Nichifor a avut o pasiune pentru muzică. Acesta provine dintr-o familie de etnie romă, cu istoric în domeniul muzicii. De-a lungul timpului, însă, artistul a păstrat discreția cu privire la familia sa, refuzând să ofere detalii cu privire la copilărie sau viața sa personală.

Conform Cancan, artistul și-a pierdut părinții la vârsta de 13 ani.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Din punct de vedere profesional, primele sale apariții notabile au fost în cadrul grupului XXL & 10 Grei, pe care l-a fondat împreună cu alți artiști români. Acest proiect a avut un impact considerabil asupra scenei hip-hop din România.

După succesul avut cu XXL & 10 Grei, Grasu XXL a decis să își continue cariera ca artist solo. A lansat primul său album solo, „Curaj”, în 2006. Acesta a fost foarte bine primit de critici și fani, consolidându-i poziția în industria muzicală românească. Albumele sale ulterioare, cum ar fi „Oameni” (2010) și „Drumul spre succes” (2015), au confirmat talentul și versatilitatea sa ca artist.

De-a lungul carierei sale, Grasu XXL a colaborat cu numeroși artiști români, inclusiv Smiley, Guess Who, Maximilian, și DOC. Aceste colaborări au fost extrem de populare și au contribuit la diversificarea stilului său muzical. Piesele sale sunt cunoscute pentru mesajele puternice și versurile introspective, care abordează teme variate, de la viața de zi cu zi la probleme sociale și personale.

Grasu XXL, un personaj controversat

Viața publică a lui Dragoș Nichifor a fost adesea marcată și de controverse iscate cu alți artiști. Mai exact, în anul 2006, Grasu XXL a fost la un pas de o altercație violentă cu Puya, în cadrul unui eveniment muzical de la Cluj.

De asemenea, Cheloo este un alt artist român a care a avut numeroase altercații publice cu Grasu XXL.

Grasu XXL are o fetiță

Cine este Grasu XXL
Grasu XXL[Sursa foto: Instagram]

Din punct de vedere personal, artistul a format un cuplu alături de Laura Andreșan. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care a durat aproape 13 ani. În urma ei a rezultat o fetiță, pe nume Elena, care a venit pe lume în vara anului 2019.

Deși în urmă cu mai mulți ani, Grasu XXL a declarat că nu își dorește copii, se pare că ulterior lucrurile s-au schimbat, iar acum artistul este un tătic mândru și împlinit.

Citește și: Primele imagini de la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Cine au fost vedetele invitate la marele eveniment| VIDEO- kanald.ro

Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro

Nu vreau copii! Nu știu dacă sunt pus pe pământul asta sa fac copii. Nu știu dacă de aia sunt pus aici. Poate am și sechele din copilărie. Sigur! Pentru că nici sora mea nu vrea copii .”, a declarat Grasu XXL pentru Music Channel, în urmă cu mai mulți ani.

Cu toate acestea, în cadrul unui alt interviu, Grasu XXL susține că atât el, cât și Laura Andreșan și-au dorit să devină părinți.

Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere .”, a declarant Dragoș Nichifor pentru Click.ro.

În semn de iubire pentru fiica sa, rapperul a lansat o melodie pe care i-a dedicat-o acesteia, care a topit inimile fanilor, mai ales că în cadrul unui festival, Grasu XXL a plâns pe scenă, în timp ce cânta piesa respectivă.

Eu n-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat. Eu am scris piesa acum doi ani și jumătate și de abia acum am reușit să o înregistrez, cu chiu și vai... se și aude la un moment dat că înghit în sec. Iar la ultima parte din a doua strofă, acolo tot timpul aveam și mai mari emoții, la versurile: Atât de mică erai, Lângă tine e rai, Dă o pupă lui tati, Hai să-ți prind părul, hai!”, a spus Grasu XXL cu ceva timp în urmă, la Radio ZU.

Din păcate, însă, artistul și mama copilul său au anunțat prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, în iarna anului 2020, că nu mai formează un cuplu.

Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile .”, a scris Grasu XXL



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este AMI. „Mă simțeam inferioară și la propriu și la figurat!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Povestea dureroasă a regretatului actor Sebastian Papaiani! A fost martor la moartea fraților săi și trădat de propriul fiu

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies