Trendurile verii 2024. Ce haine și accesorii se poartă

Trendurile verii 2024. Ce haine și accesorii se poartă
Trendurile verii 2024. Ce haine și accesorii se poartă

Dacă vei să atragi priviri și să fii admirată, este necesar să-ți faci câteva achiziții pentru vara aceasta, în ton cu trendurile actuale. Moda s-a schimbat față de anul trecut, designerii venind cu câteva propuneri foarte interesante, pe care le vei aprecia. Prin urmare, profită de sezonul reducerilor și pregătește-te să arăți spectaculos în următoarele luni.

Iată care sunt trendurile verii lui 2024:

Țesături fluide

Hainele din materiale ușoare și fluide sunt un must vara aceasta, fie că vorbim de rochii, topuri și chiar pantaloni. Spre exemplu, o rochie din mătase naturală, viu colorată, va fi o ținută perfectă pentru zilele fierbinți, dar și pentru festivaluri, pentru că vara aceasta este plină de evenimente la care trebuie să mergem :) De asemenea, rochiile și fustele lejere din bumbac organic ori altă țesătură delicată sunt foarte la modă și, în același timp, foarte confortabile.

Rochii mini trapez

Rochia mini trapez, în stilul anilor 1960, este piesa de rezistență a acestei veri. Este o rochie simplă, însă extrem de delicată și feminină, de care chiar și vedetele de la Hollywood s-au îndrăgostit. Sunt croite după forma siluetei, cu o ușoară evazare la nivelul șoldurilor și al coapselor, scoțând în evidență picioarele. Această rochie poate fi realizată aproape din orice material și poate avea orice culoare.

Rochii albe

Rochia albă este un alt element vestimentar care domină această vară. În funcție de model și materialul din care este realizată, poate fi purtată ziua, în oraș, la serviciu, la plajă și chiar la evenimentele de seară. În Cosmopolitan vei descoperi o varietate de rochii albe potrivite pentru orice siluetă și pentru toate ocaziile.

Culori luminoase

Culorile plină de lumină, cum sunt verdele smarald, albastrul cerului și galben-soare, sau cele pastelate, imprimeurile florale mari se poartă, de asemenea, în această vară. Atrag atenția și sunt pozitive, astfel că îți vor da și ție o stare bună.

Pantaloni foarte scurți

Pantalonii foarte scurți, care dezvăluie la maximum picioarele, sunt, de asemenea, un must al verii. Au început să facă furori în a doua jumătate a anului 2023, după ce au fost promovați de Kendall Jenner, iar acum toate lumea s-a îndrăgostit de ei.

Încălțăminte cu platformă

Platformele au revenit în forță anul acesta, după câțiva ani în care au fost considerate mai curând o extravaganță. Pe lângă faptul că femeile vor câștiga câțiva centimetri în plus la înălțime, ceea ce le va pune în valoare silueta, completează foarte bine piesele vestimentare la modă în acest sezon.

Accesorii statement

Accesoriile sunt esențiale pentru completarea unei ținute spectaculoase, iar vara aceasta se poartă cele statement, colorate, cum ar fi cerceii oversized, colierele cu volum și pietre colorate ori pălăriile cu boruri mari, de preferat din pai.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Schimbarea pe care Dana Rogoz a făcut-o pentru filmările unui nou proiect. Ce mesaje a primit actrița. “Tare mult aș vrea să scăpăm de aceste stereotipuri.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Al Pacino, la un pas de moarte: „A fost cumva șocant să deschizi ochii și să vezi așa ceva”. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat marele actor

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după 11 ani de la accidentul care i-a schimbat viața: Acesta a fost socru mic la nunta fiicei sale. Cum a arătat rochia de mireasă a Ginei, fata fostului pilot de Formula 1

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies