4 creme de ochi anti-îmbătrânire. Rețete naturale cu uleiuri esențiale

4  creme de ochi anti-îmbătrânire. Rețete naturale cu uleiuri esențiale
4 creme de ochi anti-îmbătrânire. Rețete naturale cu uleiuri esențiale

Rețete naturale pentru creme de ochi anti-îmbătrânire. Tot ce ai nevoie pentru a avea grijă de pielea ta chiar la tine acasă.

Rutina de îngrijire a feței este foarte importantă, iar cremele pe care le pui pe pielea ta influențează modul în care vei arăta odată cu trecerea timpului. La fel de importantă este și cremă pentru ochi, mai ales că pielea din jurul acestora tinde să îmbătrânească mai rapid și să se formeze acele riduri inestetice pe care nimeni nu și le dorește. Nu doar injecțiile sunt soluția perfectă pentru a scăpa de ele și a avea pielea regenerată ca în tinerețe, ci și modul în care tu ai grijă din timp de întregul tău ten.

Dacă îți dorești de fiecare dată să știi ce produse folosești în rutina ta și să nu apelezi la substanțe care ar putea să-ți afecteze pielea, atunci trebuie să afli că poți să realizezi 4 creme anti-îmbătrânire chiar la tine acasă, din uleiuri și ingrediente naturale.

Cremă de ochi din unt de shea, ulei de cocos și gel de aloe vera

Citește și: Beneficiile uimitoare ale glicerinei pentru tenul gras

4 creme de ochi anti-îmbătrânire
4 creme de ochi anti-îmbătrânire[Sursa foto: freepik]

Citește și: 8 remedii naturiste pentru arsuri solare. Ce metode simple și rapide poți folosi pentru a-ți îngriji pielea

Este mai simplu decât crezi să realizezi o cremă chiar la tine acasă, doar din câteva ingrediente, iar pentru asta vei avea nevoie de unt de sheea, pe care îl amesteci cu ulei de cocos, vitamina E și gel de aloe Vera, apoi întreaga compoziție o vei păstra într-un loc răcoros și îți vei realiza rutina de îngrijire în mod normal, doar că mai adaugi și acest produs

minune făcut chiar de tine.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cremă de ochi cu ulei de măceșe și ceai verde

4 creme de ochi anti-îmbătrânire
4 creme de ochi anti-îmbătrânire[Sursa foto: freepik]

Altă cremă pe care o poți realiza chiar la tine acasă este cea din ulei de măceșe și ceai verde, pe care le poți adăuga deja într-o cremă existentă în rutina ta.

Uleiul de măceșe este unul dintre cele mai populare uleiuri pentru anti-îmbătrânire, deoarece pătrunde adânc în straturile inferioare ale pielii, acolo unde sunt regenerate celulele. Ceaiul  verde are proprietăți antiinflamatorii, astfel că te va ajuta la calmarea pielii și va reducere roșeața din jurul ochilor. Combinate, cele două te pot ajuta la a obține pielea perfectă din jurul ochilor, care să te ajute la a avea un ten luminos și sănătos.

Cremă cu ulei de cocos

4 creme de ochi anti-îmbătrânire. Rețete naturale cu uleiuri esențiale[Sursa foto: freepik]

Cel mai bine să realizezi o cremă după necesitățile pielii tale este să te folosești deja de una existenta, apoi să te bucuri de proprietățile uleiurilor esențiale naturale care te pot ajuta în foarte multe situații. Ai nevoie de jumătate de cană de ulei de cocos organic, care hidratează foarte bine pielea și are numeroase vitamine.

După ce ați topit uleiul de cocos, tot ce trebuie să faceți este să îl adăugați într-o cremă pe care o folosiți deja de zi cu zi, iar recipientul să fie unul închis ermetic și să o păstrați la temperaturi mici, pentru a nu-și pierde din consistență.

Citește și: Roberta și Sebastian, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Fiecare primește ceea ce merită” Unde se află acum cei doi, alături de fetița lui Sebastian- kanald.ro

Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro

Cremă cu ulei din semințe de rodie

4 creme de ochi anti-îmbătrânire
4 creme de ochi anti-îmbătrânire[Sursa foto: freepik]

Cea mai bună parte a uleiurilor esențiale este că pot fi adăugate deja în rutina pe care o folosești, iar când vine vorba de îmbătrânirea pielii, uleiul din semințe de rodie poate face minuni, deoarece ajută vizibil la întinerirea acesteia. Ne dorim de fiecare dată să avem o piele strălucitoare și să nu ne mai confruntăm cu roșeața ei, iar petele sau zonele întunecate de sub ochi cu siguranță ne dau multe bătăi de cap. Uleiul de semințe de rodie te va ajuta să scapi de această problemă, iar cea mai bună parte a lui este că poate fi potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă. Uleiul de semințe de rodie se absoarbe destul de lent, astfel că cel mai bine ar fi să aștepți până când toată crema pe care o vei da în jurul ochilor să se absoarbă în piele pentru a nu fi luată de lenjeria patului. Este mai ușor decât credeai, iar toate uleiurile esențiale pe care le avem în jurul nostru ne ajută să rezolvăm anumite probleme cu care noi deja ne confruntăm. Ai grijă de privirea ta și de pielea din jurul ochilor cu remedii naturale, iar acum știi cele cinci metode pentru a nu mai avea probleme cu tenul.

4 creme de ochi anti-îmbătrânire. Rețete naturale cu uleiuri esențiale[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

9 lucruri pe care să le faci zilnic vara. Sfaturi de îngrijire personală

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Al Pacino, la un pas de moarte: „A fost cumva șocant să deschizi ochii și să vezi așa ceva”. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat marele actor

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după 11 ani de la accidentul care i-a schimbat viața: Acesta a fost socru mic la nunta fiicei sale. Cum a arătat rochia de mireasă a Ginei, fata fostului pilot de Formula 1

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies