Cadouri pentru cei dragi realizate chiar la tine acasă. Surprinde-i pe cei din jurul tău cu ceva inedit

Cadouri handmade
Cadouri handmade

Surprinde-i pe cei dragi cu câteva cadouri făcute în casă și ai grijă să le oferi persoanelor iubite o amintire inedită.

Urmează un moment important pentru cineva din familie sau un prieten, iar pentru acest lucru ai nevoie de câteva zile pentru a găsi cadoul ideal pentru el. Astfel, dacă persoana căreia urmează să le oferi este una cunoscută, cu siguranță știi mult mai bine preferințele și ce anume ai putea să îi oferi, dar chiar și așa, indiferent de cine urmează să-l primească, poți să fii tu cel de la petrecere care să ofere un cadou inedit, făcut chiar acasă și care să surprindă persoana sărbătorită.

Cercei lucrați manual cu Cricut

Cadouri pentru aniversare
Cadouri pentru aniversare[Sursa foto: freepik]

Cadoul perfect pentru persoana sărbătorită poate fi o pereche de cercei, dacă aceasta iubește accesoriile. Cu atât mai mult, dacă nu-ți permiți să cumperi accesorii foarte scumpe, iar persoana de lângă tine te iubește să poarte accesorii în cât mai multe combinații, atunci cercei făcuți manual din Cricut nu durează nici foarte mult până să fie realizați, iar aceștia pot fi cadoul minunat de care tu ai nevoie.

Puteți găsi toate tipurile de piele pentru a vă personaliza cercei în diferite forme și să adăugați folie de călcat pe vinil pentru un plus de strălucire.

Tablouri cu flori presate

Cadouri pentru aniversare
Cadouri pentru aniversare[Sursa foto: freepik]

Tablourile cu flori presate pot fi cadoul de care aveți nevoie, astfel că indiferent de ocazie pentru care mergeți, un astfel de cadou personalizat poate să îl ducă pe cel care-l primește de fiecare dată cu gândul la voi.

Mai mult decât atât, acesta poate fi personalizat și cu o fotografie sau cu florile preferate ale persoanei respective, iar el va rămâne viu și va păstra un colț de primăvară de fiecare dată pe noptieră sau pe perete.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Spray de cameră cu lavandă

Cadouri handmade
Cadouri handmade[Sursa foto: freepik]

Persoanele care iubesc parfumurile, dar și mirosul de lavandă, cu siguranță ar putea să primească un spray de cameră natural cu lavandă de care să se bucure de fiecare dată atunci când stau în confortul propriei locuințe. Mirosul liniștitor de lavandă este întotdeauna o idee bună pentru un cadou, iar el poate fi folosit pe lenjeria de pat, pe perne sau chiar pentru a împrospăta aerul din locuință.

Ramele magnetice

Cadouri pentru aniversare
Cadouri pentru aniversare[Sursa foto: freepik]

Ramele magnetice reprezintă un mod inedit prin care să vă surprindeți persoana de lângă voi, mai ales dacă vreți să-l personalizați în funcție de eveniment. Diferite modele, numele persoanei, a cuplului sau a copiilor săi sau chiar și anumite zile înserate, pot oferi posibilitatea de a avea un cadou de lungă durată, după înserarea preferată a fotografiei.

Astfel, persoana care va primi se va bucura de fiecare dată și va fi pus cu grijă într-un colț al casei.

Citește și: Roberta și Sebastian, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Fiecare primește ceea ce merită” Unde se află acum cei doi, alături de fetița lui Sebastian- kanald.ro

Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro

Tablouri cu mesaje personalizate

Cadouri handmade
Cadouri handmade[Sursa foto: freepik]

Dacă nu dorești să cumperi persoanei de lângă tine articole vestimentare, produse de make-up sau lucruri despre care nu știi  sigur că i-ar plăcea, cel mai bine poți opta către un tablou cu mesaj personalizat. Câteva cuvinte care să marcheze ziua, un mesaj motivant și plin de energie sau o urare în funcție de caz cu siguranță va fi cadoul perfect de care are nevoie, deoarece va rămâne permanent într-un colț al camerei și va insufla de fiecare dată curaj, energie și își va aminti cu drag de cel care l-a dăruit. Este mai ușor decât ai crede să îți surprinzi persoana de lângă tine într-un mod inedit, iar atunci când nu știi exact în ce direcție te îndrepți cu cadoul pentru el sau ea, niciodată nu se vor demoda cele făcute manual, de care știi sigur că se poate bucura în casă sau în familie, să îl va ajuta să păstreze momente de neuitat. Un cadou handmade este de fiecare dată o soluție pentru arăta că te-ai gândit la sărbătorită, adăugând o tușă personalizată a celui care urmează să îl primesc. Este timpul să experimentezi și să îi surprinzi pe cei dragi din familie sau prieteni aducând un strop de neuitat în viața lor.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

6 cosmetice naturale handmade pe care le poti face cadou celor dragi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Al Pacino, la un pas de moarte: „A fost cumva șocant să deschizi ochii și să vezi așa ceva”. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat marele actor

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după 11 ani de la accidentul care i-a schimbat viața: Acesta a fost socru mic la nunta fiicei sale. Cum a arătat rochia de mireasă a Ginei, fata fostului pilot de Formula 1

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies