Bogdan de la Ploiești nu a dat bacul și nu s-a mai dus la facultate! Ce sfaturi are artistul pentru tânăra generație? „Îmi mulțumesc mie că am ales acest drum!”

Bogdan de la Ploiești nu a dat bacul și nu s-a mai dus la facultate! Ce sfaturi are artistul pentru tânăra generație? „Îmi mulțumesc mie că am ales acest drum!”
Bogdan de la Ploiești nu a dat bacul și nu s-a mai dus la facultate! Ce sfaturi are artistul pentru tânăra generație? „Îmi mulțumesc mie că am ales acest drum!”

Artistul nu regretă decizia luată în urmă cu ceva ani.

Bogdan de la Ploiești, în vârstă de 28 de ani, este unul dintre cei mai apreciați interpreți de manele. Artistul se bucură de succes considerabil atât pe plan personal, cât și profesional, având o carieră strălucită și o situație financiară prosperă. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de studii, Bogdan de la Ploiești a dezvăluit în cadrul podcastului moderat de Bursucu, faptul că a renunțat să dea bacul și admiterea la facultate.

Bogdan de la Ploiești nu a dat bacul

Citește și: Bogdan de la Ploiești a vorbit despre momentul în care a lovit o femeie: „Aș numi-o una dintre cele mai mari greșeli.”

Bogdan de la Ploiești[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bogdan de la Ploiești, dezvăluiri emoționante despre povestea sa de dragoste cu Cristina Pucean: „Numai Dumnezeu ne poate despărți. Simt că este jumătatea mea.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Chiar dacă nu și-a terminat studiile, manelistul nu regretă această decizie.

Eu în clasa a XII-a nu am mai continuat să dau bacul și să fac facultatea. De ce? Pentru că am început cu muzica. Poate era mai mult nevoie să stau în stradă sau în lumea aia unde eram eu, ca să pot ajunge unde sunt astăzi. Îmi mulțumesc mie că am ales acest drum.

Îmi mulțumesc mie și că nu am rămas cu fotbalul, pentru că eu chiar sunt împlinit. Și dacă aș fi avut mai mult, și dacă aș fi avut mai puțin, e vorba că eu chiar sunt împlinit și liniștit și fericit. Nu este vorba despre o sumă.”, a declarat Bogdan de la Ploiești.  

Bogdan de la Ploiești, sfaturi pentru tânăra generație

Bogdan de la Ploiești[Sursa foto: Facebook]

Interpretul de manele îi sfătuiește pe tineri să nu urmeze exemplul său, ci să aibă în vedere ceea ce le-au zis părinții acasă.

Ce pot să le spun eu acum tinerilor? Să nu dea bacul, să nu se ducă la facultate? Nu pot să dau sfatul ăsta, pentru că nu am ce să dau. În schimb, pot să dau sfaturi din viața mea.

Dacă vin și explic o poveste din care prezint ce s-a întâmplat și ce am câștigat, ce am pierdut, mie mi se pare tare. Îl poți numi sfat. Dacă eu m-am lovit în viața asta de anumite lucruri rele. Dacă eu m-am lovit de ele într-un moment din viața mea în care mi-au făcut bine, m-au făcut ceea ce sunt astăzi. Sfatul meu pentru noua generație este să facă ce i-au învățat părinții lor.
”, a mai spus artistul.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Fiicele Gabrielei Cristea, criticate în mediul online! Cum a răspuns vedeta? „Îmi pieptăn fetele de vreo 3 ori pe zi, în fiecare zi, per bucată! Le las să aleagă cu ce vor să se îmbrace.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Povestea dramatică prin care a trecut Angela Rusu: "Trebuie să am mare grijă". Aspectele sensibile ale vieții sale

În această seară, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, evenimente dramatice continuă să șocheze familia Eren

Robi dă cărțile pe față și mărturisește de ce a sunat-o pe Teodora! Concurenta de la „Casa iubirii” dezvăluie cine a filmat întreg momentul

"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...


Cookies