Soluții ușoare de depozitare pentru decorul sezonier

Soluții ușoare de depozitare pentru decorul sezonier
Soluții ușoare de depozitare pentru decorul sezonier

Depozitatea este absolut necesară din când în când. Însă știați cum o puteți face mai ușor?

Aflați în rândurile următoare, care sunt doar câteva soluții pe care le puteți utiliza, pentru a putea depozita decorul sezonier și nu numai, cât mai bine cu putință.

 

O varietate de adaptări și decorațiuni sunt aduse în interiorul casei odată cu schimbarea anotimpurilor. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că există luni din an în care lucrurile atât de importante trebuie să fie ascunse.

Cu toții ne luptăm cu depozitarea, așa că există câteva modalități de a face decorul sezonier ușor de păstrat acasă an de an, astfel încât sa puteți face si loc pentru alte necesități.

Citește și: Locul pe care Fuego l-a transformat în dressing. Ce va face cu sutele de costume pe care le are: „Nu mai am nimic unde să pun acasă.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cum să vă pregătiți pentru a vă muta: 6 moduri ușoare de a face mutarea o experiență pozitivă

Examinați-vă în mod regulat inventarul de podoabe

Pentru orice încercare de a vă îmbunătăți configurația de stocare acasă, asigurați-vă că nu păstrați bunuri care nu mai sunt potrivite scopului.

Este mai ușor să verificați decorul sezonier în timpul sezonului pentru a găsi lucruri nefolosite, deteriorate sau chiar periculoase. Este logic să le luăm pentru a fi reciclate sau eliminate în siguranță, mai degrabă decât să le lase să devină praf și să ocupe spațiu.

Folosiți recipiente transparente

Dacă este păstrat într-o cutie opacă, este o altă problemă cu decorul sezonier, nu poți ști ce este acolo fără a scoate totul.

În plus, poate fi necesară o mulțime de rearanjare și scotocire dacă doriți să găsiți un anumit articol. În schimb, investiți în containere transparente, de preferat acelea care pot fi stivuite cu ușurință. Astfel, veți putea vedea ce se află în fiecare dintr-o privire, economisind ore în fiecare an. Acesta este, de asemenea, util pentru a păstra alte lucruri pe care le scoateți doar ocazional, cum ar fi fotografiile de nuntă.

unde sa depozitezi sezonul sezonier
Soluții ușoare de depozitare pentru decorul sezonier[Sursa foto: freepik]

Alege spațiul de stocare care se potrivește spațiului disponibil

Nu fiecare colț al casei tale va fi potrivit ca dimensiune sau formă pentru containerele standard. De exemplu, un coș de gunoi de hârtie ieftin poate fi folosit ca un container pentru orice, de la bucle festive la role de hârtie pentru zile de naștere. Este suficient de mic pentru a rămâne într-un colț și nu ocupă prea mult spațiu.

Soluții ușoare de depozitare pentru decorul sezonier[Sursa foto: freepik]

Citește și: Roberta și Sebastian, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Fiecare primește ceea ce merită” Unde se află acum cei doi, alături de fetița lui Sebastian- kanald.ro

Citește și: Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită de o șoferiță! Coincidență stranie, accidentul s-a produs după ce și-a înmormântat socrul - stirilekanald.ro

Protejați obiectele fragile

Decorațiunile de sezon sunt extrem de susceptibile la rupere, așa că vă puteți aștepta la daune dacă doar puneți totul într-un recipient. Pentru a economisi bani, puteți păstra lucruri precum decorațiunile din sticlă pentru pomul de Crăciun în siguranță pentru restul anului într-o cutie de ouă din carton. Vă va fi mai ușor să organizați lucrurile și să preveniți deteriorarea prin împachetarea articolelor delicate în hârtie absorbantă sau prin separarea șirurilor de lumini cu fir cu tuburi de hârtie igienică din carton.

idei de depozitare
Soluții ușoare de depozitare pentru decorul sezonier[Sursa foto: freepik]

Faceți față cu gențile de haine

După cum sugerează și numele, gențile de îmbrăcăminte sunt destinate depozitării hainelor; cu toate acestea, în timpul depozitării, decorațiunile de sezon pot fi păstrate și în siguranță. Să presupunem că țineți o coroană festivă la ușă în fiecare an. Deși nu este potrivit să fie păstrat într-un recipient rigid, îl puteți acoperi cu o pungă transparentă pentru îmbrăcăminte și îl puteți agăța într-un dulap sau pe o șină pentru haine până când este nevoie.

Depozitarea decorațiunilor de sezon nu vă permite doar să economisiți bani și să utilizați mai bine spațiul acasă, dar vă permite să vă bucurați de toate tipurile de festivități fără a produce deșeuri suplimentare. În zilele noastre, cu toții suntem mai preocupați de mediu și, dacă te gândești serios la depozitare, poți bucura de articolele vechi anual.

depozitare
Soluții ușoare de depozitare pentru decorul sezonier[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Locul pe care Fuego l-a transformat în dressing. Ce va face cu sutele de costume pe care le are: „Nu mai am nimic unde să pun acasă.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Povestea dramatică prin care a trecut Angela Rusu: "Trebuie să am mare grijă". Aspectele sensibile ale vieții sale

Mădălin Ionescu vrea să se mute la țară. Cum arată locația și ce a spus soția lui, Cristina Șișcanu, la aflarea veștii. „Adevărul e că aerul e deosebit.”

Robi dă cărțile pe față și mărturisește de ce a sunat-o pe Teodora! Concurenta de la „Casa iubirii” dezvăluie cine a filmat întreg momentul

"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...


Cookies