Eva Pavel a primit distincţia de Excelență în consiliere medicală în cadrul Galei "Valori Contemporane"

Eva Pavel a primit distincţia de Excelență în consiliere medicală în cadrul Galei
Eva Pavel a primit distincţia de Excelență în consiliere medicală în cadrul Galei "Valori Contemporane"

Eva Pavel, prezentatoarea emisiunii "Apel la consilier", difuzată în fiecare duminică, de la ora 10:30, la Kanal D, a primit Premiul de Excelență în consiliere medicală, ca o recunoaștere a realizărilor profesionale, dar și o confirmare a impactului pozitiv pe care îl are în comunitate și în viețile celor pe care îi consiliază.

Prezentatoarea Kanal D aduce informații medicale despre tehnologii avansate, metode de investigare revoluționare și tratamente de ultimă generație tuturor telespectatorilor interesați de aspectele ce țin de sănătate.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

" Sunt onorată să primesc acest premiu în numele echipei mele, dar mai ales în numele celor care apelează la noi și a celor care urmăresc în fiecare duminică emisiunea <Apel la consilier>.

Mulți dintre noi realizăm cât de importantă este sănătatea atunci când, din păcate, o pierdem. Acest premiu îmi amintește cu drag de fiecare dintre sutele de pacienți cu care am colaborat și care a reușit să își recâștige sănătatea. Lor le dedic acest premiu, dar și celor care ne urmăresc la Kanal D și află de acolo care sunt cele mai bune metode de tratament disponibile în spitalele din întreaga lume", a declarat Eva Pavel, gazda emisiunii "Apel la consilier".

Printre cei care au primit distincții de excelență s-au numărat Carmen Tănase, Cristina Bâtlan, Ada Vertan, Ovidiu Lipan Țăndărică, Leon Dănăilă.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Top 8 rase de pisici care trăiesc mult. Cum să le asiguri o viață lungă și sănătoasă

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a vrut Tora Vasilescu să renunțe la actorie: "A fost ca o predestinare"

Cine este actrița celebră care și-a donat toata averea celor nevoiași; telespectatorii o pot urmări pe micul ecran, la Kanal D

Suspans și emoții în Gala eliminatorie din 8 septembrie 2024! Cine a părăsit Casa iubirii? Andreea Mantea a făcut anunțul uluitor

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies