Sebastian își dorește e o împăcare cu Roberta? Motivul pentru tânăra crede că nu are curajul să spună: „Nu pot să mi te scot din cap. Nu făceam ceea ce simțeam, făceam din orgoliu.”

Sebastian își dorește e o împăcare cu Roberta? Motivul pentru tânăra crede că nu are curajul să spună: „Nu pot să mi te scot din cap. Nu făceam ceea ce simțeam, făceam din orgoliu.”
Sebastian își dorește e o împăcare cu Roberta? Motivul pentru tânăra crede că nu are curajul să spună: „Nu pot să mi te scot din cap. Nu făceam ceea ce simțeam, făceam din orgoliu.”

Sebastian și Roberta au avut o discuție prin care să clarifice anumite lucruri simțite și spuse în ultima perioadă.

Sebastian și Roberta au avut o discuție în urma celor întâmplate în ultima perioadă între ei, după ce tinerii s-au despărțit. În momentul în care Roberta a început să plângă în gală la plecarea Denisei, tânărul a mărturisit că a vrut să meargă să o ia în brațe, însă i-a fost frică de o respingere. A recunoscut că nu poate să și-o scoată din cap pe Roberta.

Roberta: Toată ziua am fost așa.

Sunt bulversată. Nu mai înțeleg nimic, chiar nu știu ce vrea, nu știu ce simte. Mi-a zis că l-am făcut să sufere, dar nu știu cum, că el arată altceva, după îmi spune altceva. Nu știu ce să mai cred, habar nu am.

Sebastian: Mă scuzi că am venit și mi-am vărsat tot ce am simțit. Nu am mai putut să mă mai abțin deloc, din moment ce te-am văzut în gala că ai început să plângi când a plecat Denisa, am vrut să mă duc să o iau în brațe și

nu m-am dus de frica că voi fi respins. Eu am simțit să fac treaba asta și i-am spus și ei. Și când am văzut-o că a început să plângă în gala, mi-a rupt inima, vreți să vă mint? După care am întrebat-o “dacă plecam eu, crezi că reacționai sau plângeai la fel cum ai plâns după Denisa?” De aici a plecat toată discuția asta și am început să îi zic Hai să nu mai stau atâta să mai amăgesc ținând cont că sunt aici în continuare și interacționăm în fiecare zi, nu pot să mi te scot din cap.
Simplu.

Motivul pentru care Roberta crede că Sebastian nu se împacă cu ea

Citește și: Roberta dă cărțile pe față! Ce a deranjat-o pe concurentă la Rebecca: „Efectiv am văzut doar un om rău în acel moment. Mi s-a părut foarte urât.”

Virginia și Francesca
Virginia și Francesca[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Tensiuni între Roberta și Sebastian! Cei doi concurenți își aruncă o serie de cuvinte grele: „Fii bărbat! Tu m-ai umilit primul aici. Ai vorbit la toată lumea de mine.”

Virginia a întrebat tare și răspicat de ce anume nu vrea să se împace cu ea pentru că acest lucru e evident, iar Roberta crede că face toate aceste lucruri din orgoliu, ulterior confirmand acest lucru și Sebastian.

Virginia: Sebastian, e simplu, de ce nu recunoști că vrei să te împaci cu Roberta? Asta vedem cu toții, e logic și gata.

Roberta: Asta e la el, orgoliul mai presus de orice.

Citește și: „Ai jignit-o în utimul hal!”. Antoni o face pe Criss să plângă iar Moldo explodează! Aflați ce acuzații își aduc concurenții în episodul de vineri, 18 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...- stirilekanald.ro

Sebastian: Între noi există ceva imens. În momentul de față, eu mi-am pus un scut până astăzi, să zic așa și ea la fel, că parcă am avut discuția asta în grădină. În momentul în care mi-am pus scutul, începeam să mă controlez. Și eu dacă am văzut că mă controlez, mă frustra treaba asta. Nu făceam ceea ce simțeam, făceam din orgoliu.  



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Roberta dă cărțile pe față! Ce a deranjat-o pe concurentă la Rebecca: „Efectiv am văzut doar un om rău în acel moment. Mi s-a părut foarte urât.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale

Cum să atragi bani în viața ta, în funcție de zodie

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies