Robi și Julia, ceartă aprinsă. Tânărul este de părere că Julia e implicată în despărțirea dintre Roberta și Sebastian. „Ai o satisfacție.”

Robi și Julia, ceartă aprinsă. Tânărul este de părere că Julia e implicată în despărțirea dintre Roberta și Sebastian. „Ai o satisfacție.”
Robi și Julia, ceartă aprinsă. Tânărul este de părere că Julia e implicată în despărțirea dintre Roberta și Sebastian. „Ai o satisfacție.”

Julia și Robi au avut o ceartă în care tânărul i-a spus ce crede despre ea cu privire la implicarea în alte relații din casă.

Tensiune între Robi și Giulia, care au avut o ceartă destul de aprinsă în casă. Tânăra l-a făcut duplicitar și  mincinos, iar ea este acuzată că în momentul în care două cupluri se ceartă și interacționează cu ele, are o satisfacție mare în momentul în care vede că ceilalți încep să nu se mai înțeleagă. Este de părere că Julia a fost implicată și în despărțirea dintre Sebastian și Roberta.

Robi: De ce sunt duplicitar, mincinos…

Virginia: Păi asta întreab-o pe ea, de unde să știu.

Julia: Pentru că..

Robi: În momentul în care două cupluri sau un cuplu, cineva care interacționează, se ceartă din cauza ta, și știi că băiatul respectiv a interacționat cu tine și tu ești oarecum cauza, ai o satisfacție.

Julia: Eu nu știam și cred că nimeni nu știa, contraziceți-mă dacă nu este așa, că Sebastian și Roberta s-au despărțit din cauza mea.

Robi: Draga mea, îți mai repet o dată, că văd că nu ești atentă la ce vorbești.

Julia: sunt foarte atentă. Nu am cauză.

Robi: Pe Roberta a deranjat-o și faptul că Sebastian a stat de vorbă cu tine, pe bune.

Robi crede că Julia e de vină pentru despărțirea dintre Sebastian și Roberta

Citește și: Discuție între Rebecca și Teodora, după ce tânăra l-a chemat pe Antoni în camera roșie. „Ne-am pupat, dar nu a fost să fie mai mult de atât.”

Roberta Casa Iubirii
Roberta Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Roberta dă cărțile pe față! Ce a deranjat-o pe concurentă la Rebecca: „Efectiv am văzut doar un om rău în acel moment. Mi s-a părut foarte urât.”

Conflictul a continuat între cei doi tineri, însă Julia este de părere că Sebastian într-adevăr i-a dat dreptate în ceea ce i-a spus, nu că s-ar fi băgat între ei sau cum că a influențat spre despărțire.

Conversația s-a încheiat cu faptul că Julia a transmis că nu mai vrea să vorbească cu el despre nicio situație.

Julia: Te rog să te uiți la exact ceea ce s-a întâmplat și după să vii aici cu chestii de genul. Ei s-au despărțit nu din cauza mea! Patrick s-a despărțit din cauza mea? Sebastian cu Roberta?

Robi: Trebuie să iau o foaie și un pix să îți desenez și să studiezi, că văd că nu înțelegi.

Julia: Cred că tu ar trebui să îți iei o foaie și să desenezi pentru tine, pentru că nu ești pe film cu noi.

Robi: Nu sunt pe creanga mea.

Julia: Nu. Nu ești pe film cu noi, nu mi-am dorit să te jignesc.

Robi: Tu și Sebastian ați interacționat. Nu știu și nu mă interesează, dar în momentul în care ei au avut o ceartă și ai fost și tu pe acolo, erai plină de zâmbete și fericire, asta a spus și Sebastian.

Julia: Pentru că îmi dădea dreptate cu ceea ce spuneam.

Robi: Ce?

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Julia: Vai, e aici cu noi? Scuze, eu nu pot.

Virginia: Închide apelul și gata.

Robi: Cu ce ți se dădea dreptate?

Julia: Robi, nu pot continua această conversație cu tine, îmi pare rău.

Robi: Îmi vine să zic niște chestii acum care chiar nu se pot da la televizor, dar ți le voi spune.

Julia: Le poți spune că te caracterizează, ne-am obișnuit.

Robi: Nu le zic că nu le meriți nici pr astea.

Julia: A, eu știu că nu le merit.

Băieți Casa Iubirii
Băieți Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Roberta dă cărțile pe față! Ce a deranjat-o pe concurentă la Rebecca: „Efectiv am văzut doar un om rău în acel moment. Mi s-a părut foarte urât.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

A murit Gheorghe Mulțescu. Care a fost cauza decesului

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies