EDITORIAL: Tu urmezi!

EDITORIAL: Tu urmezi!
EDITORIAL: Tu urmezi!

Sunt o împătimită a quiz-urilor și a game show-urilor care te fac să gândești, care iți pun mintea la lucru. Mi se pare un mod atât de plăcut de a petrece timpul, de a-ți exersa anumite abilitați într-o manieră relaxată.

Mă bucură că începând din weekendul acesta, am porție dubla de “Tu urmezi!”, unicul show din România în care se stă la coada la cultură generală și care, iată, ajunge la cel de-al doilea sezon. Chiar, tu când ai stat ultima oară la coadă? Și pentru ce anume?

Îmi plac toate provocările show-ului, dar ultima proba prin care trece finalistul/finalista mi se pare cea mai tare probă! E acea probă în care trebuie să dovedești că iți stăpânești bine mintea.

Pentru că, de această dată, răspunsurile ce vor fi luate în considerare sunt cele greșite. Contracronometru trebuie să răspunzi greșit, chiar dacă până la momentul acela ai fost într-o goană a răspunsurilor corecte. Și aici începe nebunia!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sezonul trecut, am făcut exercițiul acesta odată cu concurenții și, recunosc, nu a fost ușor să gândesc “altfel”, în alți parametri.

Dan Negru e mereu alături de concurenți și cred că abia respiră și el sub presiunea ultimelor momente din show. Îl înțeleg pentru că, la cum îl știu, are și el emoții uriașe pentru concurenți pentru că își dorește că ei să câștige. Contracronometru, să răspunzi greșit că și cum ai răspunde corect. Ați încercat și voi?:)

Așadar, ne așteaptă din 27 iulie, cel de-al doilea sezon “Tu urmezi!”, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00, un game show antrenant, care-ți pune mintea la contribuție și care te provoacă să gândești “altfel”! Eu abia aștept să

văd dacă antrenamentul din primul sezon își vă spune cuvântul!



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Mia a murit la 8 ani, după ce medicii au trimis-o acasă. Copila suferea de o boală gravă, dar medicii au diagnosticat-o cu o banală răceală


Cookies