Află din rândurile următoare cum prepară blondina rețeta sa de mac & cheese.
Alina Laufer este o gospodină iscusită, care adesea pregătește cele mai ingenioase rețete pentru familia sa. Mai mult decât atât, blondina împărtășește rețetele sale și cu oamenii de acasă, prin intermediul rubricii „Să crești mare!”, difuzată la Știrile Kanal D. De data aceasta, Alina Laufer ne-a prezentat o rețetă americană de macaroane cu brânză la cuptor, foarte inventivă și delicioasă.
„ Astăzi avem o rețetă americană și anume mac & cheese, sau mai pe înțelesul nostru, macaroane cu brânză la cuptor .”, a spus Alina Laufer pe YouTube.
Rețeta Alinei Laufer de mac & cheese
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Ingrediente:
Potrivit informațiilor oferite de către Alina Laufer, pentru pregătirea acestei rețete avem nevoie de următoarele ingrediente:
- paste
- lapte
- făină
- unt
- 3 feluri de brânză (fiecare își alege sortimentul preferat)
- nucșoară rasă
- pesmet
Mod de preparare:
Alina Laufer a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.
„ Punem unt într-o cratiță. Adăugăm 4 linguri de făină, lapte la temperatura camerei. Îl încorporăm puțin câte puțin și îl lăsăm să fiarbă pentru aproximativ 5 minute.
Avem nucșoară. În orice sos, nucșoara îl scoate din anonimat. Adăugăm cașcavalul. Acesta este momentul în care puteți să îl gustați, să vedeți dacă are suficientă sare. În acest fel puteți să faceți și sosul acela pentru nachos. Când ne dăm seama că s-a topit tot cașcavalul, îl turnăm peste paste. Acesta este momentul în care cu toții credeați că le punem la cuptor, însă nu, mai este un pas.