Știrile Kanal D, primul loc în clasamentul audiențelor

Știrile Kanal D, primul loc în clasamentul audiențelor
Știrile Kanal D, primul loc în clasamentul audiențelor

#Grupajul informativ prezentat aseară, de la ora 18:00, de Christian Sabbagh, lider de audiență la nivelul întregii țări și la orașe

Kanal D a fost lider de piață, cu Știrile Kanal D de duminică, de la ora 18:00, pe două categorii de public monitorizate. Conform datelor furnizate de Kantar Media România, grupajul informativ al serii Știrile Kanal D, prezentat de Christian Sabbagh, de la ora 18:00, a fost lider de piață, atât în rândul publicului din întreaga țară, cât și în rândul publicului de la orașe.

 

Duminică, 28 iulie, Kanal D s-a clasat din nou pe primul loc în topul televiziunilor cu Știrile Kanal D, în intervalul orar 18:00 – 19:00, înregistrând 2,8% puncte de rating și 10,9% cotă de piață, pe targetul Național, și 2,5% puncte de rating și 9,5% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 

Ediția de duminică a Știrilor Kanal D de la ora 18:00 a fost urmărită, în medie, de aproape o jumătate de milion de telespectatori (495.000) din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării, iar în minutul de aur, atins la 18:06, 569.000 de telespectatori urmăreau informațiile prezentate de Christian Sabbagh.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Cristina Șișcanu, declarații controversate despre relațiile de prietenie. De ce le compară cu relația de cuplu. „Este foarte important ca cei cu care împart timpul meu să fie oameni de calitate sufletească. ”

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies