Secretul doamnei Coco de pe TikTok pentru cartofii prăjiți. Ce adaugă în uleiul încins? „Sunt foarte pufoși, foarte gustoși.”

Secretul doamnei Coco de pe TikTok pentru cartofii prăjiți. Ce adaugă în uleiul încins? „Sunt foarte pufoși, foarte gustoși.”
Secretul doamnei Coco de pe TikTok pentru cartofii prăjiți. Ce adaugă în uleiul încins? „Sunt foarte pufoși, foarte gustoși.”

Simpatica bucatareasă a dezvăluit care este secretul pentru cartofii prăjiți ca aceștia să iasă pufoși și gustoși.

Secretul doamnei Coco de pe Tik-Tok pentru cartofii prăjiți. Ce adaugă în uleiul încins[Sursa foto: freepik]

Doamna Coco este cunoscută pe rețelele de socializare pentru faptul că împărtășește de fiecare dată rețete delicioase și secrete din bucătărie, iar atunci când pregătește un preparat, nu ezită să arate toți pașii care duc la realizarea lui. De această dată, doamna Coco a dezvăluit un secret pentru cartofii prăjiți, pentru ca aceștia să iasă pufoase și gustoși, fără să mai strângă foarte mult ulei. Tot ce trebuie să faceți este să puneți o lingură de amidon de porumb în uleiul foarte bine încins, să amestecați pentru a nu rămâne cocoloașe, apoi să adăugați cartofii.

„Vreau să vă arăt ceva. Prăjesc cartofii, iar aici am pus ulei la încins. Pun amidon de porumb. O lingură de amidon de porumb și îl pun în ulei. Învârtiți un pic să nu aibă cocoloașe și acum vin cu cartofii la prăjit. Să procedați așa și să-mi spuneți cum au ieșit cartofii. Am uitat să vă arăt de ceva timp cum procedez, dar așa fac. Focul trebuie să fie moderat și să-i lăsați să se prăjească.”,
a spus doamna Coco.

Cum arată cartofii pregătiți ăn ulei încins cu amidon de porumb

Citește și: Pizza proteică, rețeta pregătită de Cristina Șișcanu. „500 de calorii are toată pizza.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Trucul doamnei Coco de pe Tik Tok, pentru ca puiul prăjit să aibă o crustă crocantă: „Sunt foarte bune, foarte crocante.”

Secretul pe care l-a dezvăluit gospodina, vă ajuta să obțineți cartofii pufoși și gustoși, fără ca aceștia să mai adune foarte mult ulei atunci când îi prăjiți. Este un truc foarte ușor de pus în aplicare, iar doar o lingură de amidon de porumb vă poate ajuta să obțineți gustul pe care vi-l doriți. Doamna Coco nu ezită să împărtășească cu iubitoarele gastronomiei din secretele sale, ba chiar îi sfătuiește pe cei din mediul online să îi urmeze sfaturile pentru a se bucura de preparate delicioase.

„Cam așa arată cartofii. Am pus o lingură de amidon de porumb înainte să-i pun în uleiul încins. Sunt foarte pufoși, foarte gustoși, foarte crocanți și nu mai rămân plini de ulei. Am vrut să vă arăt treaba asta. Trebuie să fie foarte bine încins atunci când puneți amidonul, iar ei ies foarte pufoși.”, a mai dezvăluit doamna Coco.

@dydlbkw675lpcoco

 

♬ sunet original- Nicococo



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Rețeta de brânzoaice a doamnei Coco de pe TikTok: „Am să fac jumătate din aluat cu brânză și jumătate cu cremă de vanilie! Aluatul nu trebuie să fie nici tare, nici moale.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies