Simpatica bucatareasă a dezvăluit care este secretul pentru cartofii prăjiți ca aceștia să iasă pufoși și gustoși.
Doamna Coco este cunoscută pe rețelele de socializare pentru faptul că împărtășește de fiecare dată rețete delicioase și secrete din bucătărie, iar atunci când pregătește un preparat, nu ezită să arate toți pașii care duc la realizarea lui. De această dată, doamna Coco a dezvăluit un secret pentru cartofii prăjiți, pentru ca aceștia să iasă pufoase și gustoși, fără să mai strângă foarte mult ulei. Tot ce trebuie să faceți este să puneți o lingură de amidon de porumb în uleiul foarte bine încins, să amestecați pentru a nu rămâne cocoloașe, apoi să adăugați cartofii.
Cum arată cartofii pregătiți ăn ulei încins cu amidon de porumb
Citește și: Pizza proteică, rețeta pregătită de Cristina Șișcanu. „500 de calorii are toată pizza.”
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Secretul pe care l-a dezvăluit gospodina, vă ajuta să obțineți cartofii pufoși și gustoși, fără ca aceștia să mai adune foarte mult ulei atunci când îi prăjiți. Este un truc foarte ușor de pus în aplicare, iar doar o lingură de amidon de porumb vă poate ajuta să obțineți gustul pe care vi-l doriți. Doamna Coco nu ezită să împărtășească cu iubitoarele gastronomiei din secretele sale, ba chiar îi sfătuiește pe cei din mediul online să îi urmeze sfaturile pentru a se bucura de preparate delicioase.
„Cam așa arată cartofii. Am pus o lingură de amidon de porumb înainte să-i pun în uleiul încins. Sunt foarte pufoși, foarte gustoși, foarte crocanți și nu mai rămân plini de ulei. Am vrut să vă arăt treaba asta. Trebuie să fie foarte bine încins atunci când puneți amidonul, iar ei ies foarte pufoși.”, a mai dezvăluit doamna Coco.@dydlbkw675lpcoco
♬ sunet original- Nicococo