Sanem și Bora, decizie neașteptată

Sanem și Bora, decizie neașteptată
Sanem și Bora, decizie neașteptată

Situația complicată în care se află Erman, bărbatul dorindu-și cu orice preț să devină tată cu acte în regula pentru Bora, continuă să atragă atenția fanilor serialului ”Tablou de familie”, odată cu difuzarea unui nou episod, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sanem trebuie să îl convingă cât mai repede pe unchiul său să modifice testul de paternitate care îi va ajuta pe Bora și Erman să devină tata și fiu, dar sițuația nu este deloc ușoară. Unchiul lui Sanem îi cere și el, în schimb, o favoare, dacă vrea să o ajute, în demersurile sale, iar Colpan va fi și ea implicată.

Cum Colpan și fratele său se dușmanesc de ani buni, șansele de reușită în demersul demarat de Erman devin tot mai mici.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Pe de altă parte, Bora reușește la timp să o demaște pe Demet, care a intentat proces de divorț soțului său, Kerem, demonstrând că aceasta este, de fapt, o escroacă. Hande și Azra ajung, din nou, ”la cuțite”, atât în plan profesional cât și în cel personal.

Efe va avea parte de un șoc atunci când află că Aziz, bărbatul care a provocat accidentul în care avocatul și-a pierdut fiica, își revine din starea de comă, în care se afla de la teribilul incident, petrecut în urmă cu cinci ani.

Cum va reacționa Colpan atunci când află că fiica sa și Bora formează un cuplu și, ce ”nebunie” vor face cei doi îndrăgostiți, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

De ce a renunțat Claudia Pătrășcanu la unghiile lungi. Întâmplarea care a făcut-o să stea departe de saloanele de manichiură. “Nu m-am descurcat cu unghiile lungi și drept dovadă, am pățit-o!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

6 lucruri interesante mai puțin cunoscute despre șampanie

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies