Carmen de la Sălciua vorbește despre divorțul părinților: „Mama ne-a luat și am plecat! Plecarea mamei nu a fost o plecare obișnuită.”

Carmen de la Sălciua vorbește despre divorțul părinților: „Mama ne-a luat și am plecat! Plecarea mamei nu a fost o plecare obișnuită.”
Carmen de la Sălciua vorbește despre divorțul părinților: „Mama ne-a luat și am plecat! Plecarea mamei nu a fost o plecare obișnuită.”

Vedeta a fost afectată de divorțul părinților săi.

Carmen de la Sălciua provine dintr-o familie cu 3 copii, simplă și modestă, care a trecut prin greutățile vieții de la vremea respectivă. Cu toate acestea, pe lângă greutățile financiare, artista a fost supusă și la anumite greutăți emoționale, atunci când părinții săi au decis să divorțeze.

Invitată în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”, Carmen de la Sălciua a vorbit despre cum a văzut ea separarea părinților și motivul pentru care aceștia au decis să divorțeze.

Părinții lui Carmen de la Sălciua, despărțiți de gelozie

Citește și: Ce face Carmen de la Sălciua atunci când se întoarce dimineața de la evenimente: „Am avut și am fluctuații în care mă îngraș. În funcție de programul haotic pe care îl am.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Carmen de la Sălciua vorbește despre divorțul părinților
Carmen de la Sălciua [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Culiță Sterp răspunde acuzațiilor lui Carmen de la Sălciua, referitoare la relația lui cu Daniela Iliescu: „Când a văzut-o la nuntă, dacă vedea una urâtă, nu mai zicea nimic. Arăta mai bine.”

Artista a declarat că principalul motiv care a stat la baza despărțirii părinților ar fi fost gelozia nejustificată a tatălui său. Astfel, Carmen de la Sălciua susține că mama sa se săturase să tot existe certuri și discuții contradictorii și la un moment dat, și-a luat copiii și a plecat la

bunica artistei, după ce i-a scris soțului un bilețel în care îi explica faptul că nu se va mai întoarce niciodată, ceea ce s-a și întâmplat.

Mama ne-a luat și am plecat. Am mers la bunica din partea mamei. Avem o legătură strânsă și cu ea și încă mai trăiește. Plecarea mamei nu a fost o plecare obișnuită. Eu țin minte că mama i-a lăsat un bilet tatălui meu în care i-a spus că nu se mai întoarce și să nu o mai caute, iar asta a fost.

Nu a fost un scandal monstruos. Pur și simplu așa a fost. Au existat discuții pe o lungă periodă de timp. Ei se certau, nu se mai înțelegeau. Era și problema geloziei lui. Era o gelozie nejustificată. De foarte multe ori treaba asta desparte. Eu nu cred că el vreodată a înșelat-o pe mama și nici invers. S-au despărțit dintr-o pură prostie, dintr-o gelozie care a degenerat
.”, a povestit Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua vorbește despre divorțul părinților
Carmen de la Sălciua [Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ema Uta vorbește despre vacanțele sale lunare: „De 6 ani călătoresc lunar! În fiecare lună îmi iau câte o vacanță. Urmăresc destinații exotice sau mai exclusiviste.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Cum arată prieteniile pentru Simona Gherghe. Motivul pentru care nu se deschide ușor în fața persoanelor. „Eu nu mă împrietenesc. Mi-am pus niște scuturi. Am fost singuratică toată viața mea.”

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies