Nicoleta Nucă, afectată de lipsa tatălui din viața sa: „Se activează rana abandonului! Mi-aș fi dorit ca atunci când am o serbare să fie și tata.”

Nicoleta Nucă, afectată de lipsa tatălui din viața sa: „Se activează rana abandonului! Mi-aș fi dorit ca atunci când am o serbare să fie și tata.”
Nicoleta Nucă, afectată de lipsa tatălui din viața sa: „Se activează rana abandonului! Mi-aș fi dorit ca atunci când am o serbare să fie și tata.”

Artista a vorbit despre cât de greu i-a fost faptul că tatăl său a fost mai tot timpul plecat.

Nicoleta Nucă a fost invitată în cadrul podcastului „Te Ascult”, moderat de Ilinca Vandici, acolo unde și-a deschis sufletul și a oferit detalii neștiute din copilăria sa.

Copilăria Nicoletei Nucă, marcată de lipsa tatălui

Citește și: Cine este Nicoleta Nucă. „Am învățat să mă accept, nu mă pedepsesc.”

Nicoleta Nucă, afectată de lipsa tatălui din viața sa
Nicoleta Nucă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: „Mi se pare și cel mai urât, după părere mea.” Nicoleta Nucă, ținta criticilor pe internet din cauza kilogramelor în plus. Cum a reacționat artista

Artista a declarat că tatăl său a fost mai toată copilăria absent din cauza jobului. Acest lucru a declanșat în sufletul Nicoletei Nucă o mare durere. Astfel, Nicoleta Nucă s-a simțit abandonată de propriul tată, care nu a fost alături de ea la serbări și nu i-a spus cuvinte dulci, de încurajare, ci doar se preocupa să o laude în fața oamenilor.

Cred că se activează rana abandonului într-un fel. Pentru o fetiță, cel puțin în mod sănătos, relația cu tata ar trebui să fie foarte bine consolidată. Eu nu am fost cazul ăla de copil. Eu am avut o relație foarte apropiată cu mama și cred că ea a încercat să compenseze de foarte multe ori, fix prin prezența ei prea multă pe alocuri, această absență a tatălui.

Sun conștientă că tata nu a fost absent în mod voit. A fost pentru că a muncit. Tata a fost mereu genul de bărbat stâlpul familiei, care a avut grijă de noi din toate punctele de vedere. Nu ne-a lipsit absolut nimic, în schimb ne-a simțit prezența și iubirea manifestată prin cuvinte, prin prezență pur și simplu, prin comportamentul frumos. El mereu s-a mândrit cu noi și eram cele mai tari, cele mai frumoase, cele mai talentate.
Era chiar mare motiv de mândrie pentru el faptul că are o soție frumoasă, gospodină și deșteaptă și mai are și un copil care este și ăsta deștept și talentat. Familia perfectă. În ochii lumii a știut să spună asta și să se laude cu ce minunății și comori are acasă, dar acasă, în schimb, nu spunea asta. Ar fi fost perfect invers. Fix asta mi-aș fi dorit, ca atunci când am o serbare să fie și tata.
”, a povestit artista.

Nicoleta Nucă, afectată de lipsa tatălui din viața sa
Nicoleta Nucă[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Șerban Copoț vorbește deschis despre viața de familie! Cum se descurcă artistul cu 3 copii: „Noi n-avem bone, n-avem bunici care să stea cu noi tot timpul. Greul cel mai mare îl duce ea!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Cum arată prieteniile pentru Simona Gherghe. Motivul pentru care nu se deschide ușor în fața persoanelor. „Eu nu mă împrietenesc. Mi-am pus niște scuturi. Am fost singuratică toată viața mea.”

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies