Azra împărtășește suferința lui Efe

Azra împărtășește suferința lui Efe
Azra împărtășește suferința lui Efe

Astăzi, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D, Azra este alături de Efe în demersul acestuia de a afla cine se face vinovat de moartea fiicei sale.

Azra afla de la Aziz ca Ekrem este cel care ar fi ”reparat” autoturismul acestuia în noaptea fatidică, în care micuța Zeynep și-a pierdut viața și astfel, concluzia avocatei este că cel din urmă ar fi dorit moartea prietenului său, deoarece o iubea, în secret, pe Nagethan.

Efe continuă să facă presiuni asupra lui Ekrem, pe care îl consideră a fi singurul vinovat de moartea fiicei sale, însă Azra apare la timp, la întâlnirea celor doi, pentru a împiedica producerea unei drame între aceștia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Colpan este ”nevoită” să ascundă, în continuare, logodna sa cu Erman, din cauza prejudecăților lui Tekin dar, mai ales, pentru ca fratele avocatei să ajute la finalizarea testului de paternitate inițiat de Bora, în favoarea lui Erman.

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D. 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Plăcințele cu dovleac, rețeta bunicii Gherghina de pe TikTok! „Ce bine arată. Sunt o bunătate!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

De ce a renunțat Claudia Pătrășcanu la unghiile lungi. Întâmplarea care a făcut-o să stea departe de saloanele de manichiură. “Nu m-am descurcat cu unghiile lungi și drept dovadă, am pățit-o!”

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies