Meziyet, pusă la punct de Colpan

Meziyet, pusă la punct de Colpan
Meziyet, pusă la punct de Colpan

Fanii îndrăgitului serial ”Tablou de familie” își vor revedea astăzi personajele preferate, aflate în noi ipostaze surprinzătoare, odată cu difuzarea unui nou episod al producției, la Kanal D.

Sanem și Bora vor să renunțe la controversatul caz de divorț al lui Can Derin, însă Erman face presiuni asupra celor doi avocați pentru a continua demersul juridic.

Colpan, Azra și Efe întâmpină mari probleme în cazul tinerei Gulistan, din cauza lui Meziyet, care afirmă că mama lui Berkin are o bloală care nu îi permite să aibă grijă de copilul său. Mai mult, Meziyet amenință că Berkin va rămâne în grija tatălui său, Baran, în cazul în care Gulistan continuă demersurile juridice pentru a-și recăpăta copilul.

Seyda și Baran intră în panică atunci când Colpan acuză că vine cu dovezi imbatabile, în instanță, care vor face dovada că Gulistan este mama lui Berkin și, mai ales, că aceasta este aptă, din punct de vedere medical, pentru a avea grijă de copilul său.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

În plan personal, Azra și Efe sunt mai îndrăgostiți ca oricând și se bucură de momente unice, petrecute împreună.

Cum va reacționa Colpan atunci când află că Meziyet încearcă să sustragă din biroul lui  Erman, dosarul tinerei Gulistan și, ce dovadă imbatabilă vor găsi Azra și Efe, care îi poate conduce la câștigarea procesului tinerei Gulistan, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D. 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

4 beneficii ale albirii dentare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Cum arătau articolele vestimentare pe care Răzvan Fodor le purta în adolescență. Cine îi trimitea haine. “Aveam un tricou cu niște desene pe piept și fiecare desen scotea un sunet.”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Șevval sare în ajutorul familiei Eren

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies