Adina Alberts, mărturisiri neașteptate despre nefericirea produsă chiar de mama ei! „Nu a fost un model, nu e un model bun de mamă.”

Adina Alberts, mărturisiri neașteptate despre nefericirea produsă chiar de mama ei! „Nu a fost un model, nu e un model bun de mamă.”
Adina Alberts, mărturisiri neașteptate despre nefericirea produsă chiar de mama ei! „Nu a fost un model, nu e un model bun de mamă.”

Adina Alberts a vorbit despre nefericirea ei pe care a trăit-o în adolescență, legată de anumite aspecte din familie.

Adina Albert, cunoscută drept “chirurgul vedetelor”, și-a deschis sufletul, în urmă cu un an, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, și a vorbit despre nefericirea pe care a considerat-o dată de mama ei. Aceasta a recunoscut că s-au întâmplat anumite lucruri în adolescența ei care au făcut o să-și schimbe total starea, iar psihologul i-a recomandat să aibă o discuție cu cea care i-a dat naștere.

Astfel, mama ei i-a recunoscut anumite greșeli din trecut. A mărturisit că a ajutat-o să depășească momentul și să știe cum să reacționeze în viața ei de mamă. Chiar dacă fiica ei are doar opt ani, spune că știe să-și ceară scuze atunci când greșește în fața ei.  “Da (nr. Că nefericirea ei a fost din cauza mamei sale)  Psihologul mi-a zis că trebuie neapărat să fac o discuție cu mama, să intrăm în detaliile din acel moment din adolescența mea.
Mama a recunoscut că a greșit, și-a cerut scuze și cred că acesta a fost un moment foarte important pentru că am realizat că și mamele pot greși. Și scuzele acestea chiar sunt un pansament pentru suflet. M-a ajutat să depășesc momentul și eu în viața mea de mama. Deși fetița mea are doar opt ani, și eu am obiceiul să îmi cer scuze atunci când greșesc fără niciun fel de problemă.
Eu consider că orice om trebuie să-și ceară scuze atunci când greșește, atunci când realizează că a greșit.”
, a  spus Adina Alberts.

Ce spune Adina Alberts despre greșelile mamei sale față de ea

Citește și: Cum a reușit Adina Alberts să își regăsească echilibrul în viață. Medicul a vorbit despre schimbarea majoră din viața ei. „Nu realizam de ce eram atât de nefericită și de ce nu-mi găseam împlinirea”

Adina Alberts
Adina Alberts[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Rețetă sănătoasă de pâine! Doctorul Adina Alberts ne învață cum trebuie să arate făina pe care o folosim! „Pâinea poate fi și foarte toxică, dacă nu știm exact ce conține.”

Medicul a recunoscut că a fost o perioadă destul de dificilă, deoarece mama ei a fost foarte severă cu ea.

Nu știe dacă a avut sau nu dreptate, însă nu consideră că a fost tocmai un model din acest punct de vedere și speră ca ea să nu facă aceleași lucruri cu fata ei.  “A fost o perioadă foarte dificilă, mama a fost foarte severă din punctul acesta de vedere. A avut dreptate, poate că nu. Așa era vremurile respective. Eu nu o să fiu cum a fost ea.
Nu a fost un model, nu e un model bun de mamă. Eu sunt cu totul altfel. Sper din tot sufletul să nu greșesc și să crească, să înflorească și să-și găsească potențialul cât mai repede datorită acestei educații pe care i-o dau.”,
a mai povestit Adina Alberts.

Citește și: VIDEO| Criss este noua concurentă care a intrat în „Casa iubirii”! Cine este băiatul care i-a atras atenția- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Adina Alberts
Adina Alberts[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Rețetă sănătoasă de pâine! Doctorul Adina Alberts ne învață cum trebuie să arate făina pe care o folosim! „Pâinea poate fi și foarte toxică, dacă nu știm exact ce conține.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Șevval sare în ajutorul familiei Eren

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies