Rețeta de ciocolată Dubai, pregătită de Cristina Șișcanu: „Nu e foarte aspectuoasă, dar e bună! E crocantă.”

Rețeta de ciocolată Dubai, pregătită de Cristina Șișcanu: „Nu e foarte aspectuoasă, dar e bună! E crocantă.”
Rețeta de ciocolată Dubai, pregătită de Cristina Șișcanu: „Nu e foarte aspectuoasă, dar e bună! E crocantă.”

Află din rândurile următoare cum prepară Cristina Șișcanu rețeta sa de ciocolată Dubai.

Cristina Șișcanu a declarat în repetate rânduri că nu îi place să petreacă mult timp în bucătărie, iar în general preferă să mănânce în oraș sau să comande mâncare. De asemenea, beneficiază de ajutorul mamei și soacrei sale, care le trimite mâncare, iar câteodată, când vine vorba de gătit, vedeta preferă preparate ușoare, care se gătesc rapid.

De data aceasta, însă, Cristina Șișcanu și-a răsfățat familia cu un desert.

Vedeta a pregătit o rețetă de ciocolată Dubai.

Rețeta de ciocolată Dubai a Cristinei Șișcanu

Citește și: Ketchup fără E-uri și conservanți! Rețeta de ketchup de casă, pregătită la mănăstirea Slănic: „O să facem astăzi un ketchup de casă, așa cum făceau bătrânii noștri.”

Citește și: Sos olandez, rețeta lui Mihai Dragomir. “Mie îmi place să mănânc acest sos cu somon.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ingrediente:

  • 200 de grame de cataif;
  • 50 de grame de unt;
  • 180 de grame de cremă de fistic;
  • 200 de grame de ciocolată cu lapte;
  • 200 de grame de ciocolată neagră.

Mod de preparare:

Cristina Șișcanu a demonstrat modul de preparare al rețetei, în cadrul unui video postat pe pagina sa de Facebook.

Prima data, Cristina Șișcanu a tăiat cataif-ul, pe care ulterior l-a adăugat în tigaia încinsă cu unt. Vedeta a amestecat în continuu, până când untul s-a încorporat cu cataiful, iar cel din urmă a căpătat o culoare aurie.

Apoi, a pus compoziția într-un bol de sticlă și peste a adăugat 180 de grame de cremă de fistic. Cristina Șișcanu a continuat să amestece, până când a obținut o compoziție omogenă.

Am văzut că unele persoane pun și colorant alimentar, ca să iasă mai verde decât e, dar noi nu punem. Aici avem 200 de grame de ciocolată neagră și încă un bol de ciocolată cu lapte. Le amestecăm. Întrucât nu avem formă de ciocolată din silicon, improvizăm. Folosim recipientul ăsta și punem folie. Am topit ciocolata și punem primul strat. Am scos de la frigider, punem umplutura și apoi al doilea strat de ciocolată.

”, a spus vedeta pe Facebook.

După ce a pus ciocolata la frigider, Cristina Șișcanu a testat-o.

Nu e foarte aspectuoasă, dar e bună. E crocantă. Bună, foarte bună .”, a spus soția lui Mădălin Ionescu despre ciocolata sa.  



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Secretul lui chef Mihai Dragomir pentru o maioneză perfectă. “Vă voi arăta cum să pregătiți o maioneză ca la Paris.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

VIDEO | Criss este noua concurentă care a intrat în „Casa iubirii”! Cine este băiatul care i-a atras atenția

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies