Puya, despre lucrurile învățate de la părinți atunci când ieșea la joacă afară: “Așa la bine, toată lumea e miere și zahăr.”

Puya, despre lucrurile învățate de la părinți atunci când ieșea la joacă afară: “Așa la bine, toată lumea e miere și zahăr.”
Puya, despre lucrurile învățate de la părinți atunci când ieșea la joacă afară: “Așa la bine, toată lumea e miere și zahăr.”

Rapper-ul a vorbit despre cum vede adevărata prietenie și motivul pentru care niciodată nu a râs de hainele altor oameni.

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țară, are o carieră de succes, o familie frumoasă alături de care este împlinit și multe amintiri în spate până să ajungă ca totul să fie exact așa cum și-a dorit. Când vine vorba despre copilărie, își amintește despre jocurile din cartier alături de prieteni, iar în cadrul unui videoclip pe rețelele de socializare, acesta a mărturisit faptul că urăște oameni care fac mișto de alte persoane cum că nu se îmbracă bine.

De fiecare dată s-a gândit la probabilitatea ca o persoană să nu aibă bani să-și cumpere, iar ei, când erau mici și se juca în cartier, niciodată nu au râs unul de altul pe această temă. 

“Eu urăsc oamenii care fac mișto de alții care nu se îmbracă bine. E posibil ca omul să nu aibă bani să-și cumpere. Nu te-ai gândit niciodată la chestia asta, noi nu am făcut niciodată mișto de noi în cartier pe tema asta, eu sunt îmbrăcat șmecher și tu nu.”

, a povestit Puya.

Lecțiile pe care Puya le-a învățat de părinții lui

Citește și: „Am găsit o fată care nu prea îmi asculta muzica! Am reușit să am un scop.” Puya a făcut mărturisiri despre căsnicia cu Melinda. Cum a reușit artistul să își întemeieze o familie

Puya
Puya[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: “Noi ne-am sacrificat timpul nostru, piesele noastre i le-am dat ei să le cânte că să-și facă un nume!” Puya și Sișu i-au dat replica Danei Marijuana

Puya a mai mărturisit că a fost învățat de părinții ca prieteni să fie aproape nu doar la bine, ci mai ales la greu, deoarece asta înseamnă o prietenie. Nu concepe faptul să fugi de lângă un om atunci când are nevoie, ci să îl ajuți pe omul respective, chiar și atunci când în viața lui nu este doar miere. 

“Eu așa am fost învățat de părinții noștri, în cartier, că tu trebuie să fii alături de acel om dacă ești prieten cu cineva, nu să fugi de el. Asta înseamnă o prietenie. La bine toată lumea e cu tine, dar atunci se clădește prietenia, când ești la rău. Și așa consider că un prieten trebuie să facă într-o prietenie, în momentul în care încerci să-l ajuți pe omul respectiv.

Așa la bine, toată lumea e miere și zahăr. E timpul să ne mobilizăm.”, a mai spus Puya.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Puya
Puya[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

”Ar fi cazul ca bărbații să respecte femeile adevărate.” Cum a ajuns Puya să facă pasul cel mare alături de soția lui, Melinda? Rapperul a apelat la o modalitate neașteptată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies