Prăjitura inteligentă, pregătită de maica Ecaterina! „E o prăjitură mai deosebită, pentru că se amestecă toate ingredientele și se alege singură în cuptor, în 3 straturi.”

Prăjitura inteligentă, pregătită de maica Ecaterina! „E o prăjitură mai deosebită, pentru că se amestecă toate ingredientele și se alege singură în cuptor, în 3 straturi.”
Prăjitura inteligentă, pregătită de maica Ecaterina! „E o prăjitură mai deosebită, pentru că se amestecă toate ingredientele și se alege singură în cuptor, în 3 straturi.”

Află din rândurile următoare cum prepară maica Ecaterina rețeta sa de prăjitură inteligentă.

În cadrul unui video postat pe canalul de YouTube Trinitas TV, maica Ecaterina a pregătit o prăjitură specială, cunoscută și sub denumirea de prăjitură inteligentă.

E o prăjitură mai deosebită, pentru că se amestecă toate ingredientele și se alege singură în cuptor, în 3 straturi. Această prăjitură este foarte simplă și gustoasă .”, a spus maica Ecaterina.

Rețeta de prăjitură inteligentă a maicii Ecaterina

Citește și: Prăjitură cu cafea, rețeta maicii de la Mănăstirea Suzana. „Este o prăjitură foarte ușor de făcut și foarte gustoasă.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Ketchup fără E-uri și conservanți! Rețeta de ketchup de casă, pregătită la mănăstirea Slănic: „O să facem astăzi un ketchup de casă, așa cum făceau bătrânii noștri.”

Ingrediente:

  • 250 g zahăr pudră;
  • 200 g făină de grâu;
  • 200 g unt topit sau la temperatura camerei;
  • 9 ouă;
  • 1 l de lapte;
  • 2 pliculețe de zahăr vanilat;
  • un strop de sare.

Mod de preparare:

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Maica Ecaterina a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Pentru început, separăm albușul de gălbenuș. Aici este secretul: în această prăjitură trebuie bătut foarte bine albușul, să fie ca o bezea. După ce am separat albușul de gălbenuș, punem un praf de sare și începem să batem albușul spumă. Când începe să crească albușul, începem să punem zahărul în ploaie puțin câte puțin. Din totalul de zahăr din această rețetă, am oprit puțin pentru compoziția de unt.

Acum vom pune 3 sferturi din zahăr. Vom adăuga și zahărul vanilat. Amestecăm bine. Începem să batem untul cu restul de zahăr rămas. După ce am incorporat zahărul cu untul, se pun gălbenușurile. După ce se incorporează puțin gălbenușul cu untul, începem să punem și făina. În timp ce adăugăm făina, alternăm cu laptele. Omogenizăm amestecul de unt cu zahăr și făină cu lapte. Acum o vom adăuga peste albuș.
Vom adăuga și laptele rămas, iar cu un tel amestecăm ușor de jos în sus până se omogenizează toată compoziția. Ea rămâne aerată și pufoasă, iar în cuptor se vor separa în 3 straturi. O vom pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și o vom pune la cuptor. O punem la cuptor la 150-160 de grade la o oră și un pic. Ne dăm seama când este coaptă atunci când prăjitura este ca o gelatină.
O ducem la rece și peste câteva ore o putem servi.”
, a explicat maica Ecaterina pe YouTube.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Rețeta de cornulețe cu gem de mere, pregătită de maica Hristofora de la mănăstirea Parepa: „E important uleiul, pentru că le face fragede!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies