VIDEO Cum a reușit Monica Pop să slăbească 37 de kilograme: „9 zile nu am mâncat nimic! Mi-am dat seama că senzația de sațietate se pune foarte repede și că mâncăm foarte mult.”

VIDEO Cum a reușit Monica Pop să slăbească 37 de kilograme: „9 zile nu am mâncat nimic! Mi-am dat seama că senzația de sațietate se pune foarte repede și că mâncăm foarte mult.”
VIDEO Cum a reușit Monica Pop să slăbească 37 de kilograme: „9 zile nu am mâncat nimic! Mi-am dat seama că senzația de sațietate se pune foarte repede și că mâncăm foarte mult.”

Medicul Monica Pop a vorbit despre dieta cu apă.

Cunoscutul doctor oftalmolog, Monica Pop, a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, acolo unde a vorbit despre modalitatea prin care a reușit să scape de kilogramele în plus.

Citește și: Monica Pop, celebrul medic oftalmolog, deschide noul sezon al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 23:00, la Kanal D

Cum a reușit Monica Pop să slăbească 37 de kilograme
Monica Pop[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Prima cumpănă pe care Monica Pop a avut-o la vârsta de doar 8 ani. Sperietura pe care a tras-o la vârsta fragedă și care a reușit să o marcheze. “Eram doar eu și bunica în momentul acela.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Monica Pop, dietă drastică pentru a slăbi

Monica Pop a apelat la o dietă extrem de drastică, pe care a ținut-o 9 zile, pe parcursul cărora nu a mâncat nimic. Doctorul oftalmolog a vorbit și despre dieta cu apă, pe care nu o recomandă, spunând despre ea că nu este o alternativă sănătoasă.

9 zile nu am mâncat nimic. În aceste 9 zile m-am dezumflat foarte tare.

Am slăbit câteva kilograme. Într-un magazin erau 2 doamne și una a zis: „Uite-o pe aia de la ochi!” și cealaltă: „Nu e ea, că aia e mai grasă.” Mi-a plăcut foarte mult că au zis așa. În aceeași zi m-am dus la spital fără mașină și aveam ochelari de soare. Doamna de la poartă a zis că nu am voie să intru acolo, nu m-a recunoscut. Foarte bine m-am simțit cu treaba asta.
Nici vorbă de dietă cu apă, dar într-adevăr, nimic nu am mâncat timp de 9 zile. După aceea, n-am mai putut să țin pentru că după 9 zile mi-a fost rău.

Am făcut o observație. Mâncăm prea mult. Eram la masă și m-a sunat o prietenă. Vorbind cu ea, când m-am întors, mi-am dat seama că nu îmi mai era foame, după puțină mâncare. Nu mi-am dat seama atunci.

A doua zi s-a întâmplat la fel. Am plecat de acolo, am mâncat puțin și când m-am întors nu îmi mai era foame. Mi-am dat seama că senzația de sațietate se pune foarte repede și că mâncăm foarte mult. Am slăbit 37 de kilograme și mi s-a schimbat viața foarte mult.

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Am făcut o prostie. La o onomastică, după 5 ani am mâncat o bucățică de plăcintă cu brânză dulce și stafide și s-a terminat, nu am mai putut să mă țin de dieta aceea fără dulce.

După 9 zile am mâncat, dar lucruri care să nu îngrașe. Brânză cu smântână, iaurt cu semințe. Nu am mâncat lucruri care îngrașă. Dieta cu apă mi se pare foarte periculoasă, pentru că e o încărcare hidrică cardiacă.

Nu e voie. Asta cu beți mai mult de 2 litri de apă pe zi nu e bună. Pentru un cardiac nu e ok. El trebuie să se hidrateze, dar nu așa. În niciun caz dietă cu apă. Sunt lucruri nemedicale.”, a spus Monica Pop.  



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cristina Șișcanu pregătește franzelă umplută la cuptor! „Rețeta asta nu e una de dietă.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies