Motivul pentru care Ileana Sterp nu a mai fost activă în mediul online: “E o perioadă mai grea. Sperăm să treacă mai repede.”

Motivul pentru care Ileana Sterp nu a mai fost activă în mediul online: “E o perioadă mai grea. Sperăm să treacă mai repede.”
Motivul pentru care Ileana Sterp nu a mai fost activă în mediul online: “E o perioadă mai grea. Sperăm să treacă mai repede.”

Ileana Sterp a vorbit despre motivul care a ținut-o departe de mediul online în ultima perioadă.

Ileana Sterp a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a vorbit despre absența ei din mediul online. În urmă cu câteva săptămâni, aceasta a început provocarea de o lună fără zahăr și a ținut să posteze în fiecare zi ce anume consumă și cum este perioada aceasta pentru ea. Din cauza faptului că soțul ei a suferit un accident cu ATV-ul în ultimele zile și a stat mai mult în spital, nu și-a mai permis nici să-și continue activitatea în mediul online și a ținut să povestească despre acest lucru. 

“Din păcate, nu am mai reușit să continui episoadele mele din “o lună fără zahăr” pentru că în ultima perioadă s-au întâmplat mai multe lucruri, printre care accidentul soțului cu ATV-ul și am fost prin spitale. Acum suntem acasă, Dani e mai bine, slavă Domnului, merge înspre bine. Dar e o perioadă mai grea, perioadă de recuperare și sperăm să treacă mai repede și cât mai bine.”,

a spus Ileana Sterp pe rețelele de socializare.

Ileana Sterp, despre perioada de o lună fără zahăr

Citește și: Ileana Sterp traversează o perioadă dificilă din viața sa! Soțul său a fost implicat într-un accident: „Sunt momente grele pentru noi ca familie.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ileana Sterp, impresionată de gestul făcut de fiica sa, Carla! „Copiii n-au nevoie de multe jucării, ei se adaptează la orice. Cel mai important este să fim noi alături de ei.”

Chiar dacă nu am mai fost activă, asta nu înseamnă că a stat departe de a-și duce planul până la capăt și spune că își dorește din suflet să termine luna fără să consume alimente dulci.

Ileana recunoaște că a fost o singură excepție, însă nu dorește să se abată de la regulă.

Citește și: Care sunt noile zile de difuzare ale serialului “Totul pentru familia mea”! Iată când va putea fi urmărită îndrăgita producție turcească, din 30 septembrie, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

De aceea nu am mai continuat cu episoadele “de o lună fără zahăr”, dar vreau să vă spun că în toată perioada asta eu am continuat să mă abțin de la zahăr. Cred că o singură dată s-a întâmplat să mănânc ceva cu zahăr, voit, dar am zis că chiar dacă s-a întâmplat, nu vreau să mă opresc, a fost o excepție, a fost o greșeală, vreau să continui și să-mi atingă acest obiectiv.

Să fie o lună în care eu am consumat cât de puțin zahăr am putut. În 13 luna aceasta se împlinește o lună fără zahăr și sper să mă țin până atunci, chiar dacă a existat o excepție.”, a mai spus tânăra.

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cum arată o zi pentru Ileana Sterp, după ce și-a propus să mai slăbească câteva kilograme. „Încerc să mănânc fără zahăr.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Cine este și câți ani are Bertan Asllani, chipeșul actor dă viață personajului Alaz Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”! Publicul din România l-a cunoscut recent în producția „Tablou de familie”, în rolul Yalin

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies