Cadoul pe care l-a primit Elena Merișoreanu de la mama ei când s-a cununat. “Dacă nu știi să ții hățurile bine, se duce calul în derivă.”

Cadoul pe care l-a primit Elena Merișoreanu de la mama ei când s-a cununat. “Dacă nu știi să ții hățurile bine, se duce calul în derivă.”
Cadoul pe care l-a primit Elena Merișoreanu de la mama ei când s-a cununat. “Dacă nu știi să ții hățurile bine, se duce calul în derivă.”

Elena Merișoreanu a vorbit despre cadoul pe care l-a primit de la mama ei, la cununie.

Elena Merișoreanu, cunoscuta și îndrăgita artistă de muzică populară, are o carieră de succes, iar pe lângă anii petrecuți pe scenă, aceasta se poate declara împlinită și fericită și datorită familiei frumoase pe care o are. Este alături de soțul ei de mulți ani, iar de fiecare dată a încercat să găsească cea mai bună metodă prin a-și păstra căsnicia ca la început. A reușit de fiecare dată să treacă peste obstacolele vieții cu zâmbetul pe buze și nu s-a dat niciodată bătută în fața lucrurilor care au apărut pe parcurs.

Chiar dacă au mai existat și momente mai puțin plăcute, artista, așa cum a povestit în numeroase interviuri, a încercat de fiecare dată să aibă grijă de familie în cel mai bun mod.

Cadoul pe care l-a primit Elena Merișoreanu de la mama ei, la cununie

Citește și: Elena Merișoreanu, departe de copii, dar aproape de nepoți! „Cred că Dumnezeu le-a rânduit în așa fel încât o perioadă destul de lungă mi-am crescut nepoții.”

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Ce spune Elena Merișoreanu despre căsnicia ei? Cum a reacționat artista când a aflat că soțul o înșelase cu prietena sa. „Eu eram rea de gură, îl tocam la cap.”

Invitată în cadrul emisiunii Viața fără filtru, artista a vorbit despre cadoul pe care l-a primit de la mama ei în momentul în care a făcut cununia.

O căruță cu patru cai și cu o doamnă cu hățuri, era bibeloul pe care l-a primit de la mama sa. Inițial, nu a știut ce semnificație are, însă mama i-a spus că acea imagine reprezintă căsnicia, iar dacă nu știi ce să faci cu hățurile, relația cu partenerul se poate rupe. Interpretata de muzică populară a mai spus că are o căsnicie atât de lungă și datorită mamei sale, care a fost acolo mereu și i-a dat sfaturi. 
“Când m-am cununat eu, a venit mama, femeie simplă de la țară, a venit cu o cutie, mi-a pus-o și a zis: “uite, un cadou de la mine.” L-am împins și am zis: “lasă, că mă uit eu.” “Nu, îl desfaci acum.” Știi ce era? O cucoană cu patru cai și cu hățuri. “Da, ce frumos!” “Nu, știi ce înseamnă? Dacă nu știi să ții hățurile bine, se duce calul în derivă.”
Așa e într-o căsnicie. Oamenii la țară aveau multă înțelepciune. Căsnicia mea a durat atât datorită mamei. “Cum să divorțezi? Ai doi copii, ai două fete. Nu uita, fetele sunt fete.”,
a povestit Elena Merișoreanu.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Elena Merișoreanu a vorbit despre faptul că a fost absentă în viața copiilor ei! „Am avut prilejul să întâlnesc personalități, să fiu apreciată.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies