Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”
Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Fiica cea mică a artistului Adrian Minune a vorbit despre ce se întâmplă în viața ei și a soțului, la două luni după nuntă.

Urmăritorii familiei Minune au fost surprinși de vestea care a apărut peste tot zilele trecute, cum că fiica cea mare a artistului, Karmen, a anunțat că divorțează. Ulterior, în spațiul public au apărut zvonuri și cu privire la despărțirea Adrianei Simionescu, fiica cea mică a artistului, care a avut nunta în urmă cu aproximativ două luni. Astfel, tânăra a aflat noile informații care au umplut mediul online și a ținut să transmită chiar ea câteva cuvinte despre relația actuală cu soțul ei.

Aceasta spune că nu este adevărat, ci că, într-adevăr, s-au certat, însă toată lumea se ceartă și se împacă. A spus că nu s-au gândit la divorț, se bucură de copil în continuare și crede că certurile dintr-o relație sunt normale, atâta timp cât doi oameni știu să treacă peste probleme. Este de părere că nu știe de unde au pornit zvonurile și ce anume s-a întâmplat, însă vrea să anunțe pe toată lumea că ea și soțul ei nu au ajuns în pragul despărțirii. 
"Am aflat și eu aseară că m-am despărțit! Eu nu am știut că m-am despărțit! Nu este adevărat. Suntem certați, ne-am certat. Toată lumea se ceartă, se împacă sau nu. Astea sunt chestii care se întâmplă. Nu băgăm divorț, ne bucurăm de Noa în continuare. Cred că astea sunt normale într-o relație, să vă certați, să vă împăcați, sincer. Nu știu cine a pornit zvonurile și ce s-a întâmplat.
Nu ne-am despărțit, nu s-a întâmplat nimic. Într-adevăr, ne-am certat, și cred că de acolo au plecat discuțiile astea atât de mari încât să se ajungă la televizor."
, a declarat Adriana Simionescu în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

Ce declarații a făcut Adriana Simionescu chiar în ziua nunții sale

Citește și: Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio”, la scurt timp după nuntă

Adriana Simionescu și soțul ei
Adriana Simionescu și soțul ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Primele declarații ale lui Karmen, după nunta surorii ei, Adriana Simionescu. Cum și-a ales fiica lui Adrian Minune rochia de mireasă? „Am început să plâng cu jale. Emoțiile sunt copleșitoare.”

Momentul din ziua nunții pentru Adriana a fost extrem de emoționant, iar totul a arătat exact așa cum și-a dorit.

Chiar de pe ringul de dans, tânăra a făcut câteva declarații pentru WOWnews, în urmă cu două luni.  „A fost o zi foarte agitată, dar și foarte fericită în același timp. Este un moment unic în viața noastră, am avut și nunta, dar și botezul și sigur va rămâne o amintire de neuitat. Nu am stat să le număr, dar au fost foarte multe. (Nr. De câte ori a plâns la nunta ei).
A fost un moment foarte emoționant pentru că ea primește niște sfinte taine (nr. fiica ei) pe care tu, ca om,  îți dorești să le ai. A fost un moment foarte important în viața mea pentru ea și pentru noi.”,
a spus tânăra chiar în ziua nunții sale.  

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

Adriana Simionescu
Adriana Simionescu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum a fost pentru Adriana Simionescu prima zi după ce s-a întors de la maternitate? „Mi-am dat seama că într-adevăr există depresia postpartum.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies