Alina Laufer a dezvăluit cum pregătește o salată de crudități într-un mod inedit.
Alina Laufer a obișnuit deja să împărtășească din rețetele sale cu toți iubitorii de gastronomie, iar aceasta pregătește de fiecare dată preparate care nu necesită foarte mult timp și care sunt de-a dreptul delicioase. De la salate, la deserturi, mic dejun sau gustări, explică de fiecare dată, pas cu pas, care sunt ingredientele de care aveți nevoie pentru un preparat gustos.
Ingrediente:
- Morcovi
- Țelină
- Măr
- Dovlecei
- Ceapă
Dressing
- Ulei
- Miere
- Muștar
- Lămâie
- Sare
- Piper
Cum pregătește Alina Laufer salata de crudități
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
De această dată, Alina Laufer a prezentat, în rubrica Să crești mare, cum pregătește o salată de crudități altfel și care sunt ingredientele pe care le folosește. Morcovii, țelina, mărul și dovlecelul sunt ingredientele principale pentru salata delicioasă, iar pentru un gust aparte, aceasta face un dressing din ulei, miere, muștar, lămâie sare și piper.
Alina a explicat pas cu pas cum realizează totul, dar și cum poate fi servită această salată. “Vom face o salată de crudități. Știu că poate părea un lucru banal, dar eu o să vă arăt cum să o facem puțin mai altfel. Avem nevoie de morcovi, de țelină și măr care sunt nelipsite într-o salată de crudități, dar noi o să folosim și dovlecel.
Punem și puțină ceapă și o să facem un dressing din ulei, miere, muștar lămâie și puțină sare, piper. Curățăm morcovul, acum o să punem mărul, o lingură de muștar. Acesta este dressingul pe care eu îl folosesc de fiecare dată la foarte multe salate, sare și piper. În general, regula pentru vinegretă este o parte de acru, lămâie sau oțet și trei părți de ulei. Îl turnăm peste salată.