De ce a renunțat Claudia Pătrășcanu la unghiile lungi. Întâmplarea care a făcut-o să stea departe de saloanele de manichiură. “Nu m-am descurcat cu unghiile lungi și drept dovadă, am pățit-o!”

De ce a renunțat Claudia Pătrășcanu la unghiile lungi. Întâmplarea care a făcut-o să stea departe de saloanele de manichiură. “Nu m-am descurcat cu unghiile lungi și drept dovadă, am pățit-o!”
De ce a renunțat Claudia Pătrășcanu la unghiile lungi. Întâmplarea care a făcut-o să stea departe de saloanele de manichiură. “Nu m-am descurcat cu unghiile lungi și drept dovadă, am pățit-o!”

Claudia Pătrășcanu a povestit urmăritoarelor ei motivul pentru care a renunțat la unghii și de ce nu mai poate să pășească în salonul de manichiură în următoarea perioadă.

Claudia Pătrășcanu a povestit, pentru urmăritoarele sale, motivul pentru care a renunțat la unghiile lungi, dar și de ce anume nu vă mai călca în saloanele de manichiură în următoarea perioadă. În cadrul unui videoclip postat de ea, aceasta a detaliat o întâmplare destul de dureroasă. 

În timp ce se pregătea să strângă masa copiilor ei și a deschis un dulap, și-a prins unghia în marginea acestuia, iar gelul de pe unghie a fost smuls cu tot cu unghia naturală din carne.

Durerea pe care a simțit-o Claudia în acele momente a fost de nedescris, chiar din spusele ei, fiind una mai mare decât atunci când a avut contracțiile pentru naștere.

Fiul ei, fiind alături, s-a speriat foarte tare și a început să plângă, iar ea încercat să îl liniștească. Pentru a nu ajunge la Urgențe, a căutat un salon de manichiură pentru a-i da tot gelul jos, iar degetul să fie bandajat.

Claudia Pătrășcanu, nevoită să renunțe la saloanele de manichiură pentru următoarea perioadă

Citește și: Claudia Pătrășcanu vorbește despre educația pe care le-o oferă copiilor săi: „Nu mi-aș dori o prietenie în care să nu mă mai respecte, să vină să stea lângă mine și să bea.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Claudia Pătrășcanu
Claudia Pătrășcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Claudia Pătrășcanu, despre motivul pentru care a ieșit din trupa Sexxy. Care este relația Claudiei cu Julia Jianu, în prezent. „Am fost singura care nu s-a implicat într-o relație cu un bărbat manager.”

Acum, vedeta a lăsat și un mesaj scris pe rețelele de socializare pentru cei care o judecă sau comentează din cauza faptului că nu cunosc motivul pentru care a renunțat la unghii.

În următorul an, aceasta nu va mai putea să apeleze la niciun serviciu de manichiură, iar când vine vorba despre unghiile lungi, a mărturisit că nu-și va mai pune niciodată. 

“Știți, v-am povestit despre pățania cu unghia zburată(căzută) și durerea pe care am îndurat-o?! Doamne… a fost ceva oribil! Cu teamă, am ajuns astăzi, dar sunt oameni care nu cunosc motivul pentru care am unghiile scurte din carne și se pun să judece, să comenteze! Timp de 1 an, adio unghii cu gel….

Sunt exact cum ne-a lăsat Dumnezeu. Unghii lungi…. NICIODATĂ. PS: Gagici…. Aveți grijă cu unghiile foarte lungi… Știu, e un trend, dar nu întotdeauna și cele mai frumoase, cele mai sănătoase. Eu, niciodată nu m-am descurcat cu unghiile lungi și drept dovadă…. Am pățit-o!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

De ce a renunțat Claudia Pătrășcanu la unghiile lungi[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Claudia Pătrășcanu, despre motivul pentru care a ieșit din trupa Sexxy. Care este relația Claudiei cu Julia Jianu, în prezent. „Am fost singura care nu s-a implicat într-o relație cu un bărbat manager.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies